Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αποφάσεις Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Το Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, χθες κατά την έκτακτη συνεδρίασή του, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του εμπορικού κόσμου για την μεθοδευμένη προσπάθεια αφανισμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων που απελευθερώνει την εγκατάσταση πολυεθνικών υπερκαταστημάτων και επιτρέπει την ανεξέλεγκτη λειτουργία του υπαίθριου εμπορίου, της έλλειψης ρευστότητας και συρρίκνωσης του εισοδήματος των καταναλωτών, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί στην ακόλουθες ενέργειες:



Να συμμετέχει στις τριήμερες κινητοποιήσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και στο κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, διανέμοντας αφίσα με θέμα «κλείνουμε μόνο σήμερα για να μην μας κλείσουν για πάντα».

Να συμμετέχει στις 23/2 στην ανοιχτή κεντρική συγκέντρωση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο του Κιλκίς στις 10.30 το πρωϊ, με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ.

Να απευθύνει κάλεσμα στον εμπορικό κόσμο του Κιλκίς, για κλείσιμο των φώτων των καταστημάτων τους και τις τρεις μέρες των κινητοποιήσεων, μετά το ωράριο λειτουργίας τους, αφήνοντας ανοικτά μόνο τα φώτα ασφαλείας.

Να διοργανώσει ομαδική αιμοδοσία για τον εμπορικό κόσμο με το σύνθημα «Δίνουμε λίγο από το αίμα μας (Πληροφορίες στην γραμματεία του ΕΣΚ στο τηλ. 23410-27762).

Να επιδώσει στις 23/2 στον προϊστάμενο της ΔΟΥ Κιλκίς κ. Σταύρο Μάλγαρη υπόμνημα-ψήφισμα με τις θέσεις του Συλλόγου μας επί του φορολογικού.

Να επιδώσει στις 23/2 στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρήστο Γκουντενούδη Γενικό αναλυτικό υπόμνημα για τις θέσεις του εμπορίου.

Να επιδώσει στις 23/2 στον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα υπόμνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.