Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Διήμερη εξόρμηση στο Μπάνσκο


Στις 19 & 20 Φεβρουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς προγραμματίζεται διήμερη εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται μέσα στο χωριό Μπάνσκο, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους εκδρομείς για περιήγηση και αναψυχή  στο χωριό ελεύθερα όλες τις ώρες. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν και τις δύο ημέρες το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, αναχώρηση από το Κιλκίς το πρωί του Σαββάτου στις 6:00 πμ και άφιξη στο ξενοδοχείο  πριν το μεσημέρι. Η επιστροφή προγραμματίζεται για τις 4μμ την Κυριακή (ώρα αναχώρησης από το Μπάνσκο). Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί από τον αρχηγό της εκδρομής, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν. Δηλώσεις συμμετοχής, μόνο με προκαταβολή 50,00 ευρώ στον αρχηγό της εκδρομής Ασλανίδη Νίκο (6946332913) απογευματινές ώρες. Κόστος συμμετοχής: 65 ευρώ το άτομο. Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται η μεταφορά με λεωφορείο και η  διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή, η χρήση πισίνας, χαμάμ και σάουνας. (Βεβαιωθείτε ότι έχετε νέα ταυτότητα ή  διαβατήριο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.