Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

«Δεν είναι προπονητής μου. Είναι μπαμπάς μου!»

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
«Δεν είναι προπονητής μου. Είναι μπαμπάς μου!» Με τα συγκινητικά αυτά λόγια μίλησε για τον προπονητή του Κώστα Μηναρετζή, ο 18χρονος αθλητής στίβου Αλέξανδρος Αλερού, κατά την βράβευσή του από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς την περασμένη Κυριακή.

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος αθλητής στην ημιαντοχή με κορυφαίες ήδη επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις, με καταγωγή από τη Νιγηρία, αλλά μεγαλωμένος σχεδόν από τη γέννηση του στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στην «εξαιρετική δουλειά» του προπονητή του, στις εμπειρίες όλων των προηγούμενων ετών, καθώς και στα «πολλά ακόμη» που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην οικογένειά του, τους γονείς του Μπεν και Γκολντ Αλέρου και τις δύο αδελφές του, καθώς και στους συναθλητές του, τονίζοντας πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή του.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο να εκπροσωπεί το Κιλκίς. Η αλήθεια όμως είναι ότι ισχύει το αντίστροφο: το Κιλκίς είναι αυτό που θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανο για τον… μελλοντικό Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως πολύ εύστοχα τον παρομοίασε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παπανικολάου.

Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς για τη μικρή, όμως τόσο σημαντική αναγνώριση στο πρόσωπο ενός σεμνού και ελπιδοφόρου νέου αθλητή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.