Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Στολίζουμε τα δέντρα μας, μοιράζουμε χαρά στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Μια εορταστική εβδομάδα έφτασε στο τέλος για τις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics. Ξεκινήσαμε την εβδομάδα μας στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΔΑΠ Kinesis for Juniors με βοηθούς τα μικρά μας με τους γονείς στους. Στήσαμε το δέντρο μας και με άψογη συνεργασία αρχίσαμε να το στολίζουμε με τα χειροποίητα στολιδάκια που έφτιαξαν τα παιδιά μας τις προηγούμενες μέρες. 

Παρουσίαση από τον Κ. Τσακιρίδη στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ

Υπογράφει ο  Κωνσταντίνος  Τσακιρίδης 
Προπονητής ποδοσφαίρου 
Στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA B της ΕΠΟ και Performance Analysis παρουσίασε στους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο τεχνικές ενσωμάτωσης της διδασκαλίας των προγραμμάτων της προπονητικής με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που έχει αναπτυχθεί και αναλύθηκε πως το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη στους φοιτητές που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου. 

Μεγάλο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο τα Χριστούγεννα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου
Το «1ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Αργώ», το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου, θα διεξαχθεί το εορταστικό πενθήμερο 26 – 30 Δεκεμβρίου στον Βόλο, με τη συμμετοχή πολλών ισχυρών σκακιστών.

Ανακοίνωση σχετικά με την ενεργητική επιτήρηση των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι: «Με βάση την υπ’ αριθ. 3213/311867/02.12.2019 εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ), η 11η εκστρατεία για τον από του στόματος εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας στην εμβολιαστική εκστρατεία του φθινοπώρου 2019 ολοκληρώθηκε σε όλες τις περιφερειακές ενότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και στις επτά (7) περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) το Νοέμβριο 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 625 άτομα και ειδικότερα:

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) το Νοέμβριο 2019

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Νοέμβριο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα. 

Δραστηριότητες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Αρκετές δραστηριότητες υλοποιήθηκαν και φέτος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες (3/12/2019)

Καλύπτονται όλα τα ολιγομελή τμήματα του νομού Κιλκίς

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι τελικές αποφάσεις για τα ολιγομελή τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και βεβαίως του Κιλκίς. Έτσι στο νομό Κιλκίς καλύπτονται όλα τα τμήματα τόσο των Μουριών όσο και του Ευρωπού με την πρόσληψη των απαραίτητων εκπαιδευτικών.
Απ' ότι φάνηκε η παρέμβαση του δικού μας Γ. Γεωργαντά στο θέμα αυτό έπιασε τόπο. (Δείτε προηγούμενο σχόλιο της Γνώμης ΕΔΩ)

Το αίτημα για επανορθώσεις και το μέλλον του…

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η χθεσινή (5.12.19) παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Ραγιόπουλου, “Η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα από τον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από έγγραφα του Αρχείου του υπουργείου Εξωτερικών», στο χώρο του βιβλιοπωλείου «Ιανός» στην Θεσσαλονίκη ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, κατατοπιστική και ενημερωτική. 

H θεατρική παράσταση «Ζαμπόν Τυρί Μαγιονέζα», στη Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Ζαμπόν Τυρί Μαγιονέζα» από τη θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡΟΚΑΠΗΛΟΙ» του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηγεωργίου.

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019.

Ομιλία Φραγγίδη στη Βουλή, για τη φορολογική μεταρρύθμιση


Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο»

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 6/12/2019, 6:30 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπών - Σύλληψη μίας ημεδαπής 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών πορτοφολιών, που έλαβαν χώρα προχθές (4 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι στην Βέροια.

Κρασί, Μέλι, Κάνναβη: Οι νέες προκλήσεις

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 8ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Δεκεμβρίου 2019 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς για τον προϋπολογισμό του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
Ο φετινός Προϋπολογισμός του Δήμου Κιλκίς, ένας Προϋπολογισμός «καρμπόν» με αυτούς της προηγούμενης Διοίκησης, είναι δεδομένο ότι βρίσκεται κάτω από τη γενικότερη ομπρέλα της οικονομικής πολιτικής του Κράτους, γεγονός που σημαίνει ότι από μόνος του δεν μπορεί να λύσει τα λαϊκά προβλήματα των δημοτών.

Βέλος: Το πλοίο που τραυμάτισε διεθνώς την Χούντα


Επιμέλεια Κειμένου:
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς*
Η Θεσσαλονίκη και οι Θεσσαλονικείς - αλλά και όχι μόνον αυτοί- έχουν πραγματικά αγκαλιάσει το Αντιτορπιλικό (Α/Τ) Βέλος - ''Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα''. Από τη στιγμή που βρήκε σταθερό και ήπιο λιμάνι στην πόλη το έχουν επισκεφθεί τουλάχιστον 79.000 άτομα εκ των οποίων οι 40.000 είναι σπουδαστές και μαθητές από 250 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κάθε βαθμίδας της Κεντρικής Μακεδονίας και Βόρειας Ελλάδας.


Εντυπωσιακή η εκδήλωση του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Ιεροψαλτών “ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΛΥΚΥΣ”
Σε ιδιαιτέρως κατανυκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01/12/2019 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς συναυλία με εκκλησιαστικούς ύμνους από την χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και  Κιλκισίου “ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΛΥΚΥΣ” και από τον χορό ψαλτών “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”. 

Κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς: «Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι MVP»


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης σε συνεργασία με τον Π.Α.Σ. ΑΕΤΟ Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς με σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι MVP» πραγματοποίησαν μια μεγάλη εκδήλωση στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς (Νέο κλειστό γυμναστήριο). 

Αναχώρηση της ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Από το κεντρικό σημείο συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη, θα αναχωρήσουν σήμερα, στις 16.00’, τέσσερα containers, υπό την επίβλεψη και το συντονισμό του Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Δημήτρη Ασλανίδη, με τα υλικά που θα σταλούν στο Δυρράχιο.

Συνάντηση γονέων στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Σε ένα γιορταστικό κλίμα ανάλογο με τη θαλπωρή των ημερών έγινε στις 4 Δεκεμβρίου 2019, η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς. 

Κιλκίς: Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης της Πανσόφου της εν Σινά

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμά της, άτι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 5:00 το απόγευμα, στην πλατεία του Οικισμού των Α΄ Εργατικών Κατοικιών Κιλκίς θα γίνει η Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης της Πανσόφου της εν Σινά, από την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου Αττικής.