Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

(Video) Με την "Εβρίτικη Ζυγιά", χορεύει το 2019 η Θρακική Εστία Κιλκίς


Με την "Εβρίτικη Ζυγιά", χορεύει φέτος η Θρακική Εστία Κιλκίς, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

"Χαιρετηθείτε με το μεγάλο άγιο Πατέρα της Χριστιανοσύνης..."

Υπογράφει †Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος
Μια συλλογική πρόσκληση για την ελλόγιμη κοινότητα των ελπίδων μας και συνάμα μιαν ατομική πρόσκληση σε κάθε πιστό και εκπαιδευτικό και σε κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια απευθύνει ενημερωτικά με την καρδιά και το στόμα μας ένας λαμπρός πολιτισμός αιώνων, που τον μελετά επιστημονικά και τον αναγνωρίζει διαρκώς η οικουμένη στα ποικίλα των κρατών επικοινωνιακά όργανα, η UNESCO και κάθε Ακαδημαϊκό ίδρυμα. 

Απαράδεκτο σχόλασμα σε γυμνάσιο του Κιλκίς

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Φυσικά εννοώ τους μαθητές που κινούνται στο δρόμο μετά το σχόλασμα από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς στην οδό Ευρώπης. Αυτά τα παιδιά κινούνται δίχως αύριο γιατί ακριβώς είναι παιδιά. Οι γονείς που είναι;

Παρουσίαση του προγράμματος Soccer Performance Analysis από τον προπονητή Κ. Τσακιρίδη

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης*
Στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA C, UEFA B της ΕΠΟ και Performance Analysis παρουσίασε ως εισηγητής υπό την επίβλεψη του καθηγητή του και μέλος ΔΕΠ του ΑΠΘ, καθώς και διδάσκων στις σχολές προπονητών της ΕΠΟ κ. Θωμά Μεταξά στους σπουδαστές του επιμορφωτικού προγράμματος Soccer Performance Analysis τη θεματολογία: «Η διδασκαλία των προγραμμάτων της Ανάλυσης» μέσα από μία αναλυτική, ποιοτική και περιεκτική εισήγηση παρουσίασε στους σπουδαστές τρόπους ανάπτυξης και εκμάθησης ποικίλων προγραμμάτων ανάλυσης και σχεδίασης προπόνησης. 

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κιλκίς με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων πρώην Δήμου Γαλλικού

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων πρώην Δήμου Γαλλικού, υπό τον Πρόεδρό της κ. Αλέξανδρο Κατσιαβό, επισκέφθηκε χθες το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Τι λέει ο Χ. Καστανίδης για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

Σημεία από την ομιλία του Χάρη Καστανίδη στη συζήτηση για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει τροποποιήσεις των δύο Κωδίκων που προτείνουν οι νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και κατά κανόνα είναι σωστές (π.χ. οι διατάξεις για τη δωροδοκία, τη δωροληψία ή την τρομοκρατία) και τροποποιήσεις με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, οι οποίες κατά κανόνα είναι λανθασμένες. Στις τελευταίες εστιάζω.

Θεσσαλονίκη: Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Παιδική προστασία και δικαιώματα παιδιού»

Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Παιδική προστασία και δικαιώματα παιδιού» διοργανώνει ο Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Ασλανίδη, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πιερία και Ημαθία λόγω εργασιών στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι το επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πιερία και Ημαθία, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.).

Επιπλέον 3 εκατομμύρια ευρώ στη βιολογική γεωργία με απόφαση του ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη

Εγκρίθηκε και υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη η απόφαση για έγκριση πίστωσης 3 εκατομμυρίων ευρώ, πλέον των 38 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν ήδη εγκριθεί και τα οποία θα κατευθυνθούν στη βιολογική γεωργία.

Κιλκίς: Η παράσταση "ΓΕΡΜΑ" συγκίνησε, άγγιξε, προβλημάτισε, ψυχαγώγησε

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια παράσταση δυνατή, με ωραίες ερμηνείες, ρυθμό, απίστευτες εικόνες, υπέροχη μουσική, προσεγμένα κοστούμια και σκηνοθεσία με άποψη απολαύσαμε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς. 

Κιλκίς: Ματαίωση ενημερωτικής δράσης για το σακχαρώδη διαβήτη


Ματαιώνεται για τεχνικούς λόγους η προγραμματισθείσα για αύριο Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 ενημερωτική δράση του Δήμου Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης για την παγκόσμια ημέρα του σακχαρώδη διαβήτη.

Κοινή δήλωση στο αθλητικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης 4 προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας

Κοινή δήλωση στο αθλητικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης 4 προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας
«Το αθλητικό νομοσχέδιο κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας, συμβάλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας και προσαρμόζει το δίκαιο της χώρας μας στο κοινοτικό κεκτημένο.

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου, "Σαρακατσάνοι είμαστε, έτσι τραγουδάμε, έτσι μιλάμε"


"Ο Φλάμπουρας": 3ο σαρακατσάνικο γλέντι αφιερωμένο στους νέους


Τα νέα του Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς' (13/11/2019)

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος  Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος "Ανάσα Ευαισθησίας" δίπλα στην Παιδιατρική, Μαιευτική και άλλα Τμήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς
O Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Kιλκίς διακρίνεται για την ευαισθητοποίηση του, στο θέμα υγείας και ατόμων με πρόβλημα υγείας και ιδιαίτερα παιδιών. Μαζί με το Δ.Σ. θελήσαμε μετά από ομαδική απόφαση να είμαστε έτοιμοι με πακέτα αγάπης, να μη περιμένουμε τις γιορτές αλλά όποτε πρέπει και υπάρχει ανάγκη να είμαστε παρών σε φορείς που αγαπάμε και στηρίζουμε με πολύ αγάπη.

Πολύκαστρο: Πετυχημένη η ημερίδα με θέμα, "Μικροχρηματοδότηση υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Μικροχρηματοδότηση υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων και συμβουλευτική καθοδήγηση» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 27χρονο για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (12 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε περιοχή του Κιλκίς, 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του 10,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή  13 Νοεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.