Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ακυρώθηκαν τα πρωταθλήματα του Κρίκετ

Την ακύρωση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Γυναικών και Νέων Ανδρών Κλειστού Χώρου 2019 αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, έπειτα από τη σχετική επιστολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Σ’ αυτήν διατυπωνόταν η διαπίστωση της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ περί μη σύννομης διεξαγωγής των εν λόγω πρωταθλημάτων εξαιτίας σωρείας κανονιστικών παραβάσεων.

Ημέρα υποχρεωτικής αργίας η 26η Οκτωβρίου 2019 για τη Θεσσαλονίκη

Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας ορίζεται η 26η Οκτωβρίου 2019, επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Γιουτίκα.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει μια εκρηκτική συνύπαρξη επί σκηνής. Ο μεγάλος μας δημιουργός και ερμηνευτής Σταμάτης Κραουνάκης συμπράττει με την εξαιρετική Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση της αρχιμουσικού Λίζας Ξανθοπούλου. 

Συνεχίζεται το Διασυλλογικό Εφηβικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Την Κυριακή 20/10/2019, ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς αναμετρήθηκε εκτός έδρας με την ομάδα του «Σκακιστάκου» Πτολεμαΐδας. Η ομάδα του Κιλκίς, εμφάνισε νέους σκακιστές και ηττήθηκε γρήγορα από την έμπειρη ομάδα της Πτολεμαΐδας με σκορ 5-1.

Συνάντηση αντιπροσωπειών της Βουλής των Ελλήνων και του Κοινοβουλίου Ρηνανίας - Παλατινάτου για θέματα ισότητας και δικαιωμάτων

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Στις 17 Οκτωβρίου 2019, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Επιτροπής για την Ισότητα των Φύλων και την Ενίσχυση των Γυναικών του Κοινοβουλίου του κρατιδίου της Ρηνανίας - Παλατινάτου με την διακομματική αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής των Ελλήνων στην οποία η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου είναι Α’ Αντιπρόεδρος.

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.

Υπό κατάληψη το ΓΕΛ Ευρωπού, λόγω μη έγκρισης των ολιγομελών τμημάτων


Ξεβράκωτες... γενικώς...


Του Μάκη Ιωσηφίδη
Σωτήριον έτος 1990 μ.Χ.
-Δεν πιστεύω να μας κουβαλήσεις για νύφη καμιά ξεβράκωτη. Ακούς τι σου λέω;
Η κυρία Ευαγγελία μιλάει στον Βασίλη, τον μονάκριβο γιο της και τα μάτια της βγάζουν σπίθες. Από καιρό τώρα έμαθε ότι ο εικοσιοχτάχρονος κανακάρης της νταραβερίζεται με μια νεαρή. Έβαλε τους ανθρώπους της και έμαθε τα πάντα για το ποιον της. 

Τι λέει η Ε. Αγαθοπούλου για τη λειτουργία ολιγομελών ΓΕΛ στο νομό Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Κιλκίς, 21 Οκτωβρίου 2019. Ένας μήνας και πλέον από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και κάποιοι μαθητές αντιμετωπίζονται ως μαθητές δεύτερης κατηγορίας καθώς ακόμα δεν έχουν εγκριθεί τα ολιγομελή τμήματα προσανατολισμού της Γ’ Τάξης των Γενικών Λυκείων Νέου Αγιονερίου, ΣΣ Μουριών και Ευρωπού.

Ενημέρωση ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Δεδομένου ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2019, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι: Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, η ενδιάμεση «φθινοπωρινή» εκπτωτική περίοδος είναι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Οι 10 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες. Κατ’ ακολουθία, ως ημέρα έναρξης του δεκαημέρου είναι η Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων στο Κιλκίς


Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων


Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Το τοπικό τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τη βιομηχανία ζυμαρικών Eurimac Α.Ε. καθώς και τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, Μασούτης και Συμεωνίδης για τη μεγάλη προφορά τους σε τρόφιμα με σκοπό να διατεθούν για το ανθρωπιστικό έργο της αρχιεπισκοπής Αλβανίας στα πλαίσια της επίσκεψης του τοπικού μας τμήματος στον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ Αναστάσιο.

Συγχαρητήρια Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς σε σπουδαστές του...

Δελτίο τύπου Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Συγχαίρουμε θερμά τους παρακάτω σπουδαστές μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα θεωρητικά μαθήματα και στη τάξη πτυχίου της βυζαντινής μουσικής αντίστοιχα. Παράλληλα τους ευχόμαστε να έχουν μια δημιουργική χρονιά με ανάλογα αποτελέσματα τον Ιούνιο.

Επίσκεψη Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 (ημέρα εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου) εθελοντές του τοπικού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και συμπολίτες μας είχαν την ιδιαίτερη τιμή και χαρά καθώς και την μοναδική ευκαιρία ζωής να πραγματοποιήσουν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα που έχει κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός, συναντώντας τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο στα πλαίσια της διήμερης εκδρομής του τοπικού τμήματος στην Αλβανία.