Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς (15/10/2019)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Virgin Forest Trail είναι ένας αγώνας με μαγευτικά τοπία, δάση, κοιλάδες, βουνά στην οροσειρά της Ροδόπης. Μεγάλο μέρος του αγώνα κινείται δίπλα στον Νέστο χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στους συμμετέχοντες. 

Ζητείται εργολάβος καθαριότητας για το Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου

Ζητείται εργολάβος καθαριότητας για το Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου
Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή
1. Αίτηση
2. Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Στη Συρία εκφράζονται όλοι οι ιμπεριαλιστικοί ανατγωνισμοί και οι αντιθέσεις

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η Συρία εδώ και 8 χρόνια είναι στο στόχαστρο των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. και βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρών ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Η επιλογή της να συνάψει συμφωνίες δισεκατομμυρίων με την Ρωσία για την εκμετάλλευση ενεργειακών κοιτασμάτων και την κατασκευή αγωγών φυσικού αερίου από το Ιράν που μέσο Ιράκ θα κατέληγε υγροποιημένο σε λιμάνι της Συρίας και από εκεί για διανομή στην Ευρώπη, όξυνε αυτούς τους ανταγωνισμούς, αφού ΗΠΑ – Ε.Ε. θέλουν να αποδυναμώσουν την Ρωσική οικονομική ισχύ και επιρροή με την σταδιακή ενεργειακή απεξάρτηση της Ε.Ε από αυτήν.

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη


Φιλοσοφική νυκτηγορία
(χειμερινή περίοδος 2019-2020)
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Θέμα: «Από τη φιλοσοφική ανθρωπολογία στη φιλοσοφία πολιτισμού»

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019
Ώρα 20.00

Καφέ ΓΑΖΙΑ
(Καρόλου Ντηλ 22-γωνία Γεωργίου Σταύρου)
 Θεσσαλονίκη

Είσοδος ελεύθερη

Ομιλία Γ. Φραγγίδη για το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για τα προϊόντα καπνού και άλλα ζητήματα του Υπουργείου Υγείας»


Σημεία ομιλίας Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας «Σύσταση Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Ρυθμίσεις για τα προϊόντα καπνού και άλλα ζητήματα του Υπουργείου Υγείας»
Η υγεία αποτελεί βασικό δείκτη ευημερίας και ευζωίας των πολιτών μιας χώρας. Οφείλει να είναι κύριο μέλημα της εκάστοτε κυβέρνησης και πρωταρχικό συστατικό της πολιτικής και του προγράμματός της.

Ο σύλλογος ΧΩΜΑ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ανακοίνωση Συλλόγου ΧΩΜΑ (Χωμάτινου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για 3η χρονιά η Δεξιοτεχνία ΧΩΜΑ Κιλκίς στα πλαίσια του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Περισσότεροι από 40 αθλητές από όλη την Βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν, ενώ ο κόσμος για μία ακόμη φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, δίνοντας παλμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Τι δηλώνει η Ε. Αγαθοπούλου για την υπόθεση της Sharareh Khademi

Υπογράφει η Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Α' Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας
Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής
Η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς κ. Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου παρευρέθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στον Άρειο Πάγο στην εκδίκαση της υπόθεσης της Sharareh Khademi. Το ελληνικό δικαστήριο τον Σεπτέμβρη αποφάσισε πρωτόδικα την έκδοσή της στο Ιράν, μετά από ένταλμα της Ιnterpol, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο άντρας της εις βάρος της, για ‘‘αρπαγή ανηλίκου’’, δηλαδή της κόρης της και για την πλαστογραφία του διαβατηρίου της.

Οικογενειακά πακέτα συνδρομών (Family Pack) στο Kinesis-Gym

Το Kinesis-Gym κοντά στην οικογένεια και με γνώμονα ότι η μαζική άθληση είναι για όλους και όχι προνόμιο για λίγους, εντάσσει στον τιμοκατάλογο του οικονομικά – οικογενειακά πακέτα συνδρομών Family Pack.

Για τις καταλήψεις στο ΓΕΛ Νέου Αγιονερίου ενημερώθηκε ο Γ. Φραγγίδης

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, ο Βουλευτής Νομού Κιλκίς Γεώργιος Φραγγίδης επισκέφθηκε το ΓΕΛ Νέου Αγιονερίου, ώστε να ενημερωθεί για τις καταλήψεις των μαθητών που αφορούν την άμεση έγκριση του ολιγομελούς τμήματος Οικονομίας και Πληροφορικής. 


Ρετρό χορευτικό απεριτίφ πάρτυ, με την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς



Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για 4 κάλπικα πεντακοσάευρα

Συνελήφθησαν χθες (14 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 30 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντοπίσθηκαν 4 πλαστά χαρτονομίσματα, ονομαστικής αξίας 500 ευρώ το καθένα, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Παιδικό Τμήμα Κοπτικής – Ραπτικής στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την ένταξη μιας νέας, φρέσκιας και δημιουργικής δράσης στο πρόγραμμα μας. Για όλα εμάς τα παιδιά που αγαπάμε την μόδα, ξεκινάμε κάτι νέο. Μαθήματα κοπτικής ραπτικής με την κ. Αμαλία Σταλίκα, απόφοιτη και καθηγήτρια του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ένδυσης.

Κάντε δωρεάν τις σωματομετρικές σας μετρήσεις στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας διατροφής ο Δήμος Κιλκίς θα υλοποιήσει δράση που απευθύνεται στους πολίτες την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στην πλατεία Ειρήνης. Στο περίπτερο του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς από τις 11:00 έως τις 14:00 θα διεξαχθούν δωρεάν σωματομετρικές μετρήσεις και θα δοθούν συμβουλές διατροφής από διατροφολόγους.