Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς (15/10/2019)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Virgin Forest Trail είναι ένας αγώνας με μαγευτικά τοπία, δάση, κοιλάδες, βουνά στην οροσειρά της Ροδόπης. Μεγάλο μέρος του αγώνα κινείται δίπλα στον Νέστο χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στους συμμετέχοντες. 

Από τον ΣΔΥΚ ο Σταύρος Κατσαρώνας έτρεξε στον Nature Trail Race (NTR) 110 km και βγήκε 3ος ηλικιακής κατηγορίας και οι Άγγελος Αμανατίδης και Γιώργος Σιώτης συμμετείχαν στον Paranesti Path 46,2 Km.

Στον Virgin Forest Ultra Trail 162,2 km συμμετείχε με επιτυχία ο συντοπίτης μας Αθανάσιος Μαργαριτίδης.

Στον αγώνα Τρέχω για την Κατερίνη 2019 που έγινε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης συμμετείχε ο Τσαβδαρίδης Γιώργος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.