Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Στο Final Four του Πύργου τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς

Το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς επιστρέφει έπειτα από μια πενταετία στη τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών, μιας και τα κορίτσια πήραν πανάξια πρόκριση για το Final Four που θα λάβει χώρα το διήμερο 28-29 Μαρτίου στην πόλη του Πύργου!

Εορταστικό μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη για την εθνική μας επέτειο

Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
"Χωρίς αρετή και πόνο εις την πατρίδα και πίστη εις την θρησκεία τους, έθνη δεν υπάρχουν"
Διπλή γιορτή θρησκευτική και εθνική, διπλή χαρά! Οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα γιατί γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα για την ελευθερία του γένους από τα δεσμά της οθωμανικής σκλαβιάς και τυραννίας. 

Το πρώτο βήμα για τον τελικό έκανε ο ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος έκανε ο ΓΑΣ Κιλκίς που επιβλήθηκε με 25-22 του Ζαφειράκη Νάουσας και το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Ημαθία με σκοπό να τελειώσει την σειρά.

Παρουσίαση και ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη

Από την πρώτη συνάντηση των μέχρι τώρα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του νομού Κιλκίς του συνδυασμού "Κοιτάμε μπροστά" με τον επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Γιαννούλη.


Μήνυμα Παύλου Τονικίδη για την 25η Μαρτίου

Μήνυμα υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Η 25η Μαρτίου, ως ημέρα εορτασμού της έναρξης της ελληνικής επανάστασης ενάντια στον οθωμανικό ζυγό και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, συνιστά κάθε χρόνο μια μεγάλη διπλή γιορτή για τον ελληνισμό.

Συνάντηση Δημήτρη Κυριακίδη με Πρόεδρο ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη 
Στις εργασίες ενημερωτικής συνάντησης σχετικά με τις προωθούμενες εκλογικές διατάξεις του "Κλεισθένη’’ συμμετείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ως εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) στην οποία είναι και μέλος του Εποπτικού της Συμβουλίου.

Επίσκεψη Δημήτρη Κυριακίδη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Επίσκεψη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ν. Κιλκίς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και είχε μια πολύ χρήσιμη συζήτηση με το Διοικητικό της Συμβούλιο για τους τρόπους καλύτερης διασύνδεσης του τοπικού παραρτήματος με τα ιστορικά και κοινωνικά τεκταινόμενα του Δήμου Κιλκίς.

Φέτος για μπακαλιάρο σκορδαλιά πάμε Ράντσο Κιλκίς


Υποψήφιος με Σούλη ο Χρήστος Φουτσιτζής

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
"Μαζί με τον Χρήστο Φουτσιτζή, το Κιλκίς αποκτά τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο στη μάχη κατά του παρελθόντος και των πολιτικών που το οδήγησαν στη στασιμότητα. 

Ανακοίνωση KKE για την 25η Μαρτίου 1821

Ανακοίνωση KKE
Η επέτειος από την επανάσταση του 1821, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη διάρκεια του οποίου συνέβησαν πολλά και μεγάλα γεγονότα, δίνει τη δυνατότητα να βγουν σημαντικά συμπεράσματα για το σήμερα και το αύριο.

Εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς

Ανακοίνωση Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς
Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς ενημερώνει όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας ΙΚΑ, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου.

ΚΔΑΠ Kinesis: 25η Μαρτίου - Διπλή γιορτή, διπλή χαρά!

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
"Ήταν 25 Μαρτίου του 1821 όταν ο μητροπολίτης Παλαιών Πατρών Γερμανός ευλόγησε τους συγκεντρωμένους επαναστάτες και ύψωσε το λάβαρο της Επανάστασης στο θόλο του ιστορικού Ναού της Αγίας Λαύρας." Τιμώντας την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, αφιερώσαμε αυτή την εβδομάδα την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων μας σε αυτή ενημερώνοντας τα παιδιά στις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και ΚΔΑΠ Kinesis for Juniors, μέσα από εκπαιδευτικά βίντεο αλλά και ιστορικά βιβλία. 

"Εκ βαθέων περί τον “εκσυγχρονισμό” της Εθνικής μας εορτής"

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κάποτε συν-όλοι μας με θαρραλέο το βλέμμα, με συνεπαρμένο το νου, με ενθουσιώσα την καρδιά και το στόμα, με αλληλέγγυα αποφασιστικότητα επιδοτούσαμε το παρόν και το μέλλον του λαού μας, την εθνική μας επιβιωματική ελπίδα χιλιάδων χρόνων, και συνάμα τη δημιουργική πολιτισμική μας συνδρομή στα πανανθρώπινα. 

"Με απόλυτο σεβασμό στις αξίες των προγόνων μας συνεχίζουμε"

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης
Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Κιλκίς
Ο εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γίνεται στην Ελλάδα στις 25 Μαρτίου κάθε χρόνο, την ημέρα εορτασμού και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Ο εορτασμός αυτή την ημέρα καθιερώθηκε το 1838 με Βασιλικό Διάταγμα από την Κυβέρνηση του Όθωνα. Είναι η ημέρα έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, κατά του Τουρκικού ζυγού.

Η δική μας ποιήτρια Έλλη Φρεγγίδου ομιλήτρια σε εκδήλωση του ΙΑΝΟΥ στη Θεσσαλονίκη

Μια ξεχωριστή βραδιά για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης διοργάνωσε, για άλλη μια χρονιά, ο ΙΑΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 21 Μαρτίου με ομιλητές τους νέους ποιητές Ελένη Σκάρπου, Γιάννη Κυρατσό και την κιλκισιώτισσα Έλλη Φρεγγίδου.
Την εκδήλωση συντόνιζε η δημοσιογράφος-διευθύντρια των εκδόσεων του πανεπιστημίου Μακεδονίας Ιωάννα Δανδέλια. 
Οι νέοι ποιητές μίλησαν για τη δική τους ποίηση αλλά και για την έμπνευση που τους οδηγεί στην ποίηση και διάβασαν αποσπάσματα αγαπημένων τους ποιημάτων.