Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Δύο εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στην Κωνσταντινούπολη

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο: “Be the change you want to see” του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς 2 εκπαιδευτικοί του σχολείου μας μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2018. 


Εκεί γνώρισαν εκ του σύνεγγυς τους εκπροσώπους- εκπαιδευτικούς από τις 4 χώρες- εταίρους, Τουρκία (η οποία ήταν η διοργανώτρια χώρα της επίσκεψης), Πολωνία, Ουγγαρία και Ρουμανία. 


Για μια εβδομάδα η ομάδα των εκπαιδευτικών φιλοξενήθηκε στο σχολείο της Τουρκίας και εργάστηκε πάνω στη διαμόρφωση του προγράμματος. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με τίτλο: «Ανάπτυξη των λογοτεχνικών και ερμηνευτικών δεξιοτήτων μέσω ιστοριών» από τους Τούρκους συναδέλφους εκπαιδευτικούς. 

Αποφασίστηκαν οι λεπτομέρειες των ανταλλαγών των μαθητών και ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις επισκέψεις της χρονιάς 2018 - 2019.

Στο περιθώριο των εργασιών οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα στο σχολείο της Τουρκίας, να ανταλλάξουν απόψεις για την εκπαίδευση και τη διαδικασία της μάθησης.

Τις απογευματινές ώρες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην Κωνσταντινούπολη και σε σημαντικά ιστορικά μνημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.