Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Συγχαρητήρια Γ. Αναστασιάδη στην Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής 
"Μετά την πρόσφατη εμπειρία της γέννησης της κόρης μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής καθώς και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου Κιλκίς για το υψηλό αίσθημα ευθύνης το οποίο τους διακατέχει καθώς και για την άρτια επιστημονική και επαγγελματική τους κατάρτιση.

Στην Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς η σύζυγος μου και εγώ βιώσαμε συμπεριφορές που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, το οποίο επιβάλλει το ανθρωπιστικό ιδεώδες και η ιατρική που λειτουργεί με γνώμονα την αλληλεγγύη. Βιώσαμε την ιατρική που επιτελεί νυχθημερόν το έργο της με ευγένεια, με ήθος και με ζεστά χαμόγελα.

Πολίτες και πολιτικοί στο νομό Κιλκίς πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς καθώς και όσο περνάει από το χέρι μας να υποστηρίζουμε την λειτουργία του και την συνεχή αναβάθμιση του. 

Η παροχή δημόσιας υγείας αποτελεί αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό υψηλής αξίας το οποίο μας συνδέει και με την πολιτιστική μας παράδοση, που είναι παράδοση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου