Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο 72χρονος που ασέλγησε σε 13χρονη στη Φωκίδα

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, η οποία εγκρίθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 72χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξεις που έλαβαν χώρα απογευματινές ώρες τις 10-10-2018, σε περιοχή του Νομού Φωκίδας.

Αυτόματο Peugeot 308 με 130 PS

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Έριξε 8άρες: Το Peugeot 308 απέκτησε νέο αυτόματο κιβώτιο με 8 σχέσεις το οποίο στην πράξη αφήνει άριστες εντυπώσεις όντας μάλιστα και ελάχιστα πιο οικονομικό σε κατανάλωση από το 6τάχυτο, που αντικατέστησε.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Νέα Σάντα

Δελτίο τύπου Παραρτήματος Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ 
Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ μαζί με την ΚΟΒ Γαλλικού του ΚΚΕ θα διοργανώσουν την Κυριακή 4 Νοέμβρη 2018, στις 11:00 το πρωί στη Νέα Σάντα εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές και τους νεκρούς της μάχης της Νέας Σάντας, όπου ο 3ος Λόχος του 10ου Τάγματος του 13ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ έδωσε μάχη με σχηματισμούς Γερμανών και Ελλήνων συνεργατών τους που εγκατέλειπαν τη χώρα στις 25 Οκτώβρη του 1944.

Παράσταση της Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης “Ποιος ανακάλυψε την Αμερική”

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς σας καλούν να παρακολουθήσετε την παράσταση της Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης “ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ” της Χρύσας Σπηλιώτη, το Σάββατο και Κυριακή 3,4, 10 και 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9 το βράδυ στο θεατράκι της Τέχνης. 

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Θέμα:
“Μόνο η φιλοσοφική σκέψη δύναται να επαναστατικοποιηθεί από ένα και μοναδικό άτομο”
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018
Ώρα 20.30
Αίθουσα Λέσχης Περιοδικού ΕΝΕΚΕΝ
(Προξένου Κορομηλά 37 – Θεσσαλονίκη)

Χατζησάββας: Απαράδεκτες συνθήκες στον στόλο των αστυνομικών οχημάτων του ν. Κιλκίς

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα
Σε επιστολή η οποία δημοσιεύθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2018 στον ηλεκτρονικό Τύπο, η Ένωση Αστυνομικών Κιλκίς καταγγέλλει την υφιστάμενη κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί σε σχέση με την διαθεσιμότητα και την λειτουργικότητα των αστυνομικών οχημάτων τα οποία έχουν στην διάθεση τους και με τα οποία επιχειρούν.

14o Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στη Λάρισα

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 14o Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας.

Δήλωση Δημάρχου Παιονίας για το μνημόσυνο του Π. Φλωρίδη

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Φίλε Παναγιώτη Φλωρίδη,
Ορμώμενος από τον χθεσινό απολογισμό πεπραγμένων (λογοδοσία) του έργου μου ως Δήμαρχος Παιονίας, πραγματικά αντιλήφθηκα για μια ακόμη φορά την απουσία σου από τις θέσεις των δημοσιογράφων.

Παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης επενδυτικών σχεδίων προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων

Με νομοθετική διάταξη που προωθεί το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, η προθεσμία ολοκλήρωσης των επενδυτικών σχεδίων που έχουν υπαχθεί σε προηγούμενους αναπτυξιακούς νόμους παρατείνεται ως εξής:

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στη Βουλή για παράνομες συμβάσεις έργου του ΚΕΕΛΠΝΟ


Ευρωπαϊκή Ημέρα Ισότητας των Αμοιβών για Γυναίκες και Άνδρες 2018

Φέτος, η «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ισότητας των Αμοιβών» θα είναι η 3η Νοεμβρίου. Η μέρα αυτή σηματοδοτεί τη συμβολική στιγμή που οι γυναίκες σταματούν να πληρώνονται σε σύγκριση με τους άντρες συναδέλφους τους, παρόλο που απομένει ακόμα 16 % για να ολοκληρωθεί το εργάσιμο έτος.

Νέο μάθημα αυτοάμυνας για γυναίκες στο Kinesis Fight Club

Ανακοίνωση Kinesis Fight Club
Η αυτοάμυνα, για τις γυναίκες, δεν είναι πολυτέλεια, είναι μάλλον ανάγκη και τώρα έχουν την δυνατότητα να μυηθούν στον κόσμο της αυτοπροστασίας μέσα από ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα αυτοάμυνας.

Συνάντηση Γεωργαντά με εκπροσώπους των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με την ιδιότητα του Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης συμμετείχε ως επικεφαλής στην αντιπροσωπεία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που συναντήθηκαν χθες στη Βουλή με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Για ένα σχολείο ανοιχτό για όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις

Ανακοίνωση Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς
Την Τετάρτη 7/11/2018 διεξάγονται οι υπηρεσιακές εκλογές στην εκπαίδευση για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ). Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ συμμετέχει στην προσπάθεια ανασύστασης και ανάκτησης της αξιοπιστίας του Συνδικαλιστικού Κινήματος. 

Πρόγραμμα σεμιναρίων Α' εξαμήνου Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας

Πρόγραμμα σεμιναρίων Α' εξαμήνου Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας
3 Νοεμβρίου 2018 
ΘΕΜΑ: «Ερωτική Απιστία: Ποιος ο ρόλος του τρίτου προσώπου» 
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Φασέγγα Κατερίνα, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης. 

Μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς γνώρισαν βιωματικά τους 12 άθλους του Ηρακλή

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς με την συνοδεία των εκπαιδευτικών του σχολείου μεταβήκανε στην πόλη της Θεσσαλονίκης και επισκέφθηκαν το περίπτερο 1 της ΔΕΘ με θέμα τους 12 άθλους του Ηρακλή. Κατά τη διάρκεια της διδακτικής επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μάθουν για τους 12 Άθλους του Ηρακλή, μέσα από βιωματικές προσεγγίσεις και τεστ γνώσεων.

Δωρεάν σεμινάρια λαϊκής επιμόρφωσης στην Επιμορφωτική Κιλκίς

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ σας ενημερώνει ότι ξεκινάει από 01/11/2018 και είναι σε εξέλιξη μέχρι και την 01/12/2018, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα Δωρεάν Σεμινάρια Λαϊκής Επιμόρφωσης του ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.