Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Με περίπου 19 εκατομμύρια ευρώ ενισχύονται επιπλέον τα Πανεπιστήμια της χώρας

Με περίπου 19 εκατομμύρια ευρώ ενισχύονται επιπλέον τα Πανεπιστήμια της χώρας προκειμένου να καλύψουν τις λειτουργικές δαπάνες του οικονομικού έτους 2018.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, ως την Τρίτη 3/7/2018

Ανακοίνωση Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος
Οι αιτήσεις για δωρεάν συμμετοχή στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος συνεχίζονται για τις προσεχείς ημέρες. 

Με Κώστα Μηναρετζή το νέο Τμήμα Στίβου στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Αλέξανδρου ΚιλκίςΟ Αλέξανδρος Κιλκίς μετά την πολυετή επιτυχημένη του πορεία στον χώρο του αθλητισμού με διακρίσεις αθλητών στον Ποδόσφαιρο αλλά και την εισαγωγή ενός άγνωστου αλλά εξαιρετικά χρήσιμου αθλήματος, αυτό της κολύμβησης, αποφάσισε να επεκτείνει την δράση του στον Κλασσικό Αθλητισμό. 

Απάντηση του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε δήλωση του Γ. Γεωργαντά

Απάντηση του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε δήλωση του Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ για την Έκθεση Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  (Δείτε ΕΔΩ)
"Η Νέα Δημοκρατία για πολλοστή φορά προσπάθησε σήμερα να χαλκεύσει την πραγματικότητα, μη προβάλλοντας εν τέλει τίποτα άλλο παρά τον καιροσκοπισμό της, τολμώντας μάλιστα να επικαλεστεί την προ ημερών δημοσιευθείσα Έκθεση Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αυτοί στελεχώνουν τις οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε στις 24-06-2018, με επιτυχία, η εκλογική διαδικασία για τη σύσταση των Τοπικών Συντονιστικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Κιλκίς. 

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Η φετινή 26η Ιούνη, Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών, στιγματίζεται από την ασύστολη προπαγάνδα υπέρ των ναρκωτικών, που ενορχηστρώνει η κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τα ολέθρια αποτελέσματα της τοξικοεξάρτησης που σημαδεύουν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, ιδιαίτερα νέων, τις οικογένειές τους και ολόκληρη την κοινωνία.

Αυτός είναι ο 58χρονος κατά συρροή βιαστής από τον Έβρο

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.

Τα είπαν Αλέξης και Ρετζέπ Ταγίπ

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος στην κατασκήνωση SKOURAS CAMP

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Το Σάββατο 23/6/2018 πενήντα πέντε (55) μαθητές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος αναχώρησαν για την κατασκήνωση SKOURAS CAMP στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής με την συνοδεία των εκπαιδευτικών μας Εριφύλη Τσερτσίδου και Κυριακή Τραντούδη. 

Γλέντι της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στην Κορομηλιά

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Για ακόμα μία φορά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το καλοκαιρινό λαϊκό γλέντι της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στην Κορομηλιά Κιλκίς. 

Kinesis - Gym: Γυμναστικές επιδείξεις και εξετάσεις εγχρώμων ζωνών καράτε

Δελτίο τύπου Kinesis - Gym
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της δομής μας στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids, 21ης Ιουνίου 20, η επίδειξη του παιδικού τμήματος της ενόργανης γυμναστικής από τις μικρές μας αθλήτριες και οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών των παιδικών τμημάτων καράτε του γυμναστηρίου Kinesis-Gym.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 29 Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Πολιτική ομιλία του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου στο Κιλκίς

Την Τετάρτη 27 Ιούνη 2018, στις 7:00 μ.μ., ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Εργατικό Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στη Θεσσαλονίκη



Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών η 1η μέρα του 9ου Εργατικού Φεστιβάλ στις 29 Ιούνη, δεν θα πραγματοποιηθεί.
Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Για 9η συνεχόμενη χρονιά, στις 29 και 30 Ιούνη, οι Κλαδικές οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κ. Μακεδονία θα διοργανώσουν το Εργατικό Φεστιβάλ, στο χώρο του Γεντί Κουλέ.

Εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ουγγαρία και την Αυστρία

Ανακοίνωση Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Η Ενορία μας διοργανώνει εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ουγγαρία και την Αυστρία από 20 – 25 Αυγούστου 2018. θα επισκεφθούμε την πόλη της Βουδαπέστης και τα περίχωρά της και την πόλη της Βιέννης με τα αξιοθέατά της. Επίσης τα παραδουνάβια χωριά. Ακόμη στην Σερβία τις πόλεις Νόβι-Σαντ και Βελιγράδι στις οποίες και θα διανυκτερεύσουμε.

Mία ακόμη χρονιά δημιουργίας για το 1o Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1oυ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Mία ακόμη χρονιά δημιουργίας για το 1o Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς έφτασε στο τέλος της. Tρεις ημέρες εκδηλώσεων που υλοποιήθηκαν σηματοδότησαν με επιτυχία μία ενδιαφέρουσα και πολυδιάστατη σχολική χρονιά.

«Χαστούκι» από τους Θεσμούς για τις φωτογραφικές προκηρύξεις των Γραμματέων

Δελτίο τύπου
Γ. Γεωργαντά
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή την Έκθεση Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας περί φωτογραφικών προκηρύξεων για τις θέσεις των Γραμματέων στα υπουργεία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Απάντηση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας στον κ. Κώστα Σιωνίδη

Υπογράφει ο
Ιωάννης Παπαδόπουλος
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιονίας
"Αγαπητέ κύριε Σιωνίδη,
Με έκπληξη ανέγνωσα την σημερινή (25/6/18) σας επιστολή με την οποία όμως αναφέρεστε σε θέματα τα οποία είτε έχουν απαντηθεί εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε δεν υφίστανται καν.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 02/2018) που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018:

"Ο Γιάννης Μπουτάρης “ξεπλένει” την Coca Cola"

Του Όμηρου Ταχμαζίδη
Οι απεργοί της Coca Cola Θεσσαλονίκης δίνουν έναν τεράστιο αγώνα για να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και να επιστρέψουν στις δουλειές τους κα υπόκεινται για αυτό το λόγο αλλεπάλληλες δικαστικές διώξεις - αλλά συνεχίζουν. 

Επιστολή Σιωνίδη, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παιονίας
"Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες οι ενέργειες σας με εκπλήσσουν αρνητικά και με θλίβουν ταυτόχρονα.

Πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της απελευθέρωσης του Κιλκίς


Δελτίο τύπου 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας "Πόντος"
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Κιλκίς ο επίσημος εορτασμός της Απελευθέρωσης της πόλεως κατά το Β΄ Βαλκανικό Πόλεμο, την 21η Ιουνίου 1913.

Πανηγυρίζει ο υπό ανέγερσιν Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Ανακοινώνεται στους ευσεβείς χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 1η Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο υπό ανέγερσιν Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού που βρίσκεται στις Γ΄ Εργατικές Κατοικίες Κιλκίς, στον δρόμο προς το Μεταλλικό.

Παρουσίαση μελέτης για τον Ακρωτηριασμό Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, συμμετείχε και απηύθυνε χαιρετισμό στην παρουσίαση της «Μελέτης εκτίμησης κινδύνου από τον Ακρωτηριασμό Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων (ΑΓΓΟ) νεαρών κοριτσιών στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ισότητας των Φύλων (EIGE)», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 Ιουνίου στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

Ομιλία Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου, στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Η Ιερά Μητρόπολις μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας, διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο, ο οποίος είναι ο προστάτης του Συλλόγου Καρκινοπαθών νομού Κιλκίς "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος".