Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Αλέξη και Απόστολου στο Μέγαρο Μαξίμου

Τα σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στα οποία μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις η Κυβέρνηση, έθεσε σήμερα το απόγευμα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Νίκη εκτός έδρας για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Δύσκολη επικράτηση για την ομάδα νέων της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς τις Ελπίδες για το πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Με σκορ 3-4 επικράτησε την Κυριακή η ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς στο Ηλιόλουστο με τον τοπικό Ήλιο, σε ένα παιχνίδι που δυσκόλεψε και τις δυο ομάδες λόγο του δυνατού αέρα (ευνοϊκός από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα) αλλά βοήθησε να επιτευχθούν πολλά γκολ και να προσφέρει χορταστικό παιχνίδι στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. 

Υποστελεχωμένα τα Νοσοκομεία σε τρείς νομούς της Μακεδονίας - Επίσκεψη κλιμακίου του ΠΙΣ σε Καβάλα, Σέρρες και Δράμα

Υποστελεχωμένα κατά 50% σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό είναι τα Νοσοκομεία σε τρείς νομούς της Μακεδονίας. Επίσης, υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού τόσο στις Υγειονομικές Μονάδες όσο και στο ΕΚΑΒ. Οι δε δημόσιες δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας δεν επαρκούν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών.

Οικογενειακό κλίμα στον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός αποδεικνύει συχνά πως πρόκειται για μια πραγματική οικογένεια. Τη Δευτέρα σύσσωμη η ομάδα και η διοίκηση, δείπνησαν στο "ΤΑΒΕΡΝΕΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ", μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Προβλήματα Σχολικής Στέγης στους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας και Προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Την επίλυση των προβλημάτων της Σχολικής Στέγης, καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κεντρική Μακεδονία, ζητά με επιστολή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Εθνικής Οικονομίας, Παιδείας, και Οικονομικών ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Στην ίδια επιστολή υποβάλλει και τις προτάσεις της ΠΕΔΚΜ για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.
Σε ό,τι αφορά στο νομό Κιλκίς, ο κ. Κυρίζογλου υπογραμμίζει την ανάγκη κατασκευής εκ θεμελίων νέου Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου αλλά και Λυκείου, καθώς και συντήρησης των κλειστών γυμναστηρίων του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου και του 3ου Γυμνασίου στην πόλη του Κιλκίς.

Πλούσιο αγωνιστικά και αυτό το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Πλούσιο αγωνιστικά και αυτό το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς. Εκτός από τους προγραμματισμένους αγώνες της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ, όπου η ανδρική ομάδα αγωνίζεται με την Αργυρούπολη στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και η ομάδα νέων ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ η οποία θα αγωνισθεί στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα με αντίπαλο τον Μικρόκαμπο στις 15.00, θα έχουν αγωνιστική δραστηριότητα σχεδόν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας.

Συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στις παρελάσεις Κιλκίς και Πολυκάστρου


Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συμμετείχε και φέτος στις καθιερωμένες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ», σε Κιλκίς και Πολύκαστρο.

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: "Στόχος μας είναι η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τ.Ε.Ι. Σερρών στο πλαίσιο ενημέρωσης σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση του τμήματος «Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης» του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.

Απαντήσεις για την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων ηπατίτιδας Α ζητά το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς

Συνεχίζονται οι επίμονες ανακοινώσεις του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς που ζητούν απαντήσεις από τους αρμόδιους, σχετικά με την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων ηπατίτιδας Α στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: "Αρκετά πληρώσαμε, αντεπίθεση τώρα"


"Αργυρή Ξανθοπούλου, τα θερμά μου συγχαρητήρια"

Υπογράφει ο Διευθυντής Δ.Ε. Κιλκίς
Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Μαθηματικός
"Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στο πλαίσιο του προγράμματος EUROSCOLA 2016 -2017, επιθυμώ να συγχαρώ θερμά τη μαθήτρια της Β’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Αξιούπολης, Ξανθοπούλου Αργυρή, για τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλε και διακρίθηκε μεταξύ 369 μαθητών και μαθητριών από τις οκτώ Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι τιμητική για τη διεύθυνσή μας η συμμετοχή της στην Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την 16η Δεκεμβρίου 2016 στο Στρασβούργο.

Προετοιμασία του ανδρικού και του εφηβικού Τμήματος του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ανδρικού και του Εφηβικού Τμήματος του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ έγιναν τρία φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα Τμήματα του Πρωτέα Κορδελιού και Ναυάρχου Βότση καθώς και την Κ-20 του Ερμή Λαγκαδά.

Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο άτομα για κατοχή ηρωίνης, χασισιού και ναρκωτικών χαπιών

Συνελήφθησαν χθες (31-10-2016) στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 42χρονος και μία 20χρονη, ημεδαποί, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,3 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους 13,71 γραμμαρίων και 17 ναρκωτικά δισκία.

Αιτήσεις για συμπληρωματικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα υλοποιηθεί το «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελώνων περιόδου 2016–2017». Το Πρόγραμμα εφαρμόζεται σύμφωνα με την ΥΑ 4986/113249/12-10-2017 (ΑΔΑ: Ω9ΣΩ4653ΠΓ-586) για την «Αναδιάρθρωση και Μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα».

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: "Μαζί για την ανατροπή των πολιτικών λιτότητας"

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΕΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΕΚ
ΕΚΛΟΓΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
Τετάρτη
2 Νοέμβρη 2016


Ενημέρωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς για την εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Δεδομένου ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2016, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:
Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, η ενδιάμεση «φθινοπωρινή» εκπτωτική περίοδος είναι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.


Γενική Συνέλευση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας σε γενική Συνέλευση για τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη και ώρα 10 π.μ. Η Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιλκίς με θέματα:

Μαρία Συμεωνίδου: "Ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας για να δυναμώσουμε τη φωνή μας"

ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ, ΠΕ11,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΣΔΕ
ΜΕ ΤΗ ΔΑΚΕ
ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Στις 2 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τους αιρετούς μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ΠΥΣΔΕ - ΑΠΥΣΔΕ – ΚΥΣΔΕ.
"Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
στις 2 Νοεμβρίου επιλέγουμε τη συμμετοχή για να φανεί η δύναμή μας. Αναδεικνύουμε με την ψήφο μας ικανούς και αξιόπιστους εκπροσώπους, στηρίζουμε εργατικούς, συνεπείς και υπεύθυνους συναδέλφους, εκλέγουμε αυτούς που θα σταθούν με ευαισθησία και σεβασμό δίπλα μας.

Για την εξαφάνιση του Κεμαλισμού και του Ναζισμού από τη Γη της Γενοκτονίας και των Μαρτυρικών πόλεων

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Ο Κεμαλισμός, αποτελεί το ανώτατο στάδιο του ρατσιστικού και φασιστικού κινήματος της Επιτροπής «Ένωση και Πρόοδος» των Νεότουρκων. Ο Κεμαλισμός ανέδειξε, μεταξύ των άλλων το φασισμό της εξόντωσης με τις εθνοκτόνες διαδικασίες που υλοποίησε εναντίων των Ελλήνων, των Αρμενίων και των άλλων λαών. 

Λευκή ισοπαλία στην Κορωνούδα, για τον ΑΡΗ Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου ΑΡΗ Παντελεήμονα
Την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΕΤΟ Κορωνούδας με τις δυο ομάδες να μένουν στο μηδέν. Οι πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών σε ακόμη μια αναμέτρηση δεν έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα να δείξει τον καλό της εαυτό πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. 

Υποψήφιοι ΣΥΝΕΚ για τις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ
ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΚ)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΠΥΣΔΕ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
1. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕ11 1Ο ΓΕΛ. ΚΙΛΚΙΣ
2 ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΠΕ19 3Ο ΓΥΜΝ. ΚΙΛΚΙΣ
3 ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ03 ΕEEEK ΚΙΛΚΙΣ
4 ΜΕΓΚΟΥΣΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩ ΠΕ06 2Ο ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ
5 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ11 1Ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ
6 ΤΖΙΑΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕ04.05 ΓΥΜΝ.ΚΑΜΠΑΝΗ
7 ΤΖΩΓΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 ΓΕΛ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
8 ΤΡΟΠΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02 ΓΥΜΝ. ΒΑΠΤΙΣΤΗ

Τίμησαν τους νεκρούς ΕΛΑΣίτες της μάχης της Νέας Σάντας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίαστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας
Τους νεκρούς ΕΛΑΣίτες της μάχης της Νέας Σάντας τίμησαν σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και η ΚΟΒ Γαλλικού του ΚΚΕ, την Κυριακή 30 Οκτώβρη, στο μνημείο που βρίσκεται δίπλα από τον τόπο που δόθηκε η μάχη, στη Νέα Σάντα.