Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Συγχαρητήριο για την θεατρική παράσταση του 2ου Λυκείου Κιλκίς

Υπογράφουν οι Βένια Πολυζωίδου και Μαρία Τερζοπούλου
Φροντιστήριο Κίνητρο Κιλκίς
Κάθε χρόνο η θεατρική ομάδα του 2ου Λυκείου Κιλκίς μας εκπλήσσει με το αποτέλεσμα της δουλειάς της.Και φέτος κατάφερε να εντυπωσιάσει με την άψογη παρουσίαση και απόδοση ενός «δυνατού» θεατρικού έργου του Μπέρτολτ Μπρέχτ «Ο κύκλος με την κιμωλία».


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις υπεύθυνες καθηγήτριες Ελένη Λιαρετίδου και Γεωργία Ιωαννίδου για την άψογη και επιτυχημένη δουλειά που παρουσιάζουν κάθε χρόνο.Τις συγχαίρουμε ακόμη για την επιλογή των θεμάτων των θεατρικών παραστάσεων, προσπαθώντας μέσα από αυτό να μας θυμίσουν την αξία και το νόημα της θεατρικής παιδείας.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να συγχαρούμε τη μαθήτρια του φροντιστηρίου μας, Γεωργία Παπαδοπούλου που δούλεψε με μεράκι και αγάπη για το σχεδιασμό της υπέροχης αφίσας και την κατασκευή των σκηνικών και αντικειμένων της παράστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.