Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Πέντε μετάλλια για τον Αίαντα μεγάλη επίδοση για την Τοπούζη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Κατερίνη

Εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά με τις εμφανίσεις τους στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ππ/πκ.α που διεξήχθη στη Κατερίνη την Κυριακή 17 Απριλίου οι αθλητές του Αίαντα.

Συγκεκριμένα η Μαρία Τόπουζη επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στην σφυροβολία πετυχαίνονται νέο ατομικό ρεκόρ 55.70μ αφήνοντας στο παρελθόν το 52.00μ απ τους αγώνες της προηγούμενης εβδομάδας πετυχαίνοντας σύγχρονος και την 1η επίδοση στην Ελλάδα σε κορασίδες και παγκορασίδες καθώς και την 2η επίδοση στην Ευρώπη για αθλήτριες κάτω των 16 ετών, η ιδία αθλήτρια λίγη ώρα αργότερα κέρδισε την 1η θέση και στην σφαιροβολία με επίδοση 10.94μ.

Οι διακρίσεις για την ομάδα μας δεν σταμάτησαν εκεί με τον 14 χρόνο Νίκο Καπράγκο να κυριαρχεί σε δισκοβολία και σφαιροβολία κατακτώντας την 2η θέση στην δισκοβολία με 42.08 πετυχαίνοντας μια απ τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία των παμπαίδων και την 1η θέση στην Σφαιροβολία με επίδοση 12.29. Στο αγώνισμα των 5000μ βάδην ο Νίκος Καπίδης κατέκτησε την 2η θέση με επίδοση 37.07 λεπτά. Το ντεμπούτο του σε αγώνες παμπαίδων έκανε ο πολλά υποσχόμενος 13 χρόνος ρίπτης Παυλίδης Δημήτρης οποίος κατέλαβε την 7η θέση στην δισκοβολία με επίδοση 31.42 δείχνοντας πως θα είναι τα επόμενα χρόνια στους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγωνίσματος. Τέλος την 5η θέση στον ακόντιο κατέλαβε ο 13 χρόνος Βασίλης Ναλμπαντίδης με επίδοση 23.60. Την αποστολή συνόδευαν η έφορος του Αίαντα Αθανασία Κεραμίδα και οι προπονητές των αθλητών Αλέξανδρος Παυλίδης , Χάρης Μηναρετζής και Φίλιππος Μισαηλίδης.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου