Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με 4-1 σκορ ηττήθηκε στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα από την Δόξα Χέρσου πραγματοποιώντας ακόμη μια καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης σκοράροντας δυο φορές, την πρώτη με πέναλτι, ενώ στο δεύτερο μισό η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ήταν αυτή που πήρε τα ηνία πετυχαίνοντας την μείωση του σκορ με τέρμα του Παπαδόπουλου Σταύρου στο ξεκίνημα του ημιχρόνου ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε δυο περιπτώσεις πολύ κοντά στην ισοφάριση. 

τα τελευταία δέκα λεπτά η γηπεδούχος Δόξα πέτυχε άλλα δυο τέρματα φτάνοντας τελικά στο τελικό 4-1 σκορ που την έφερε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Μετά και το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς και συντελεστή 11-5 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στις 15:00 εντός έδρας με την Αλέξανδρο Κιλκίς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.