Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς συμμετέχει η "Τεχνοενεργειακή Κιλκίς"

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία ‘’Τεχνοενεργειακή’’ Αλεξανδρίδης –Παπαδόπουλος Ο.Ε. Θα βρίσκεται και θα εκθέσει τα προϊόντα της στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς (4/9/2013 έως 8/9/2013)στο ύψος της αστυνομίας

Λήστεψαν με χρήση όπλων 20.000 ευρώ στον Κοπανό και την κοπάνησαν

Στις 04.09.2013 το πρωί στον Κοπανό Ημαθίας, τρεις άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισήλθαν στο χώρο του λογιστηρίου αγροτικού συνεταιρισμού και με την χρήση όπλων αφού πυροβόλησε ο ένας εξ αυτών στον αέρα για εκφοβισμό, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (20.000) Ευρώ και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας.

Τον καταστηματάρχη απεργό πείνας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη στο χώρο όπου πραγματοποιεί απεργία πείνας ο καταστηματάρχης Ζαφείρης Τζούτζιας, στη συμβολή των οδών Δελφών με Μπότσαρη, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής. 

Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ.: "Είμαστε δυνατοί, είμαστε χιλιάδες, μπορούμε να τους σταματήσουμε"

Υπογράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Ειδικά εσύ που εκφράζεις την οργή και την αγανάκτησή σου μακριά από τις αγωνιστικές μας γραμμές, συνειδητοποίησε ότι ΤΩΡΑ σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη (Πρόγραμμα)

Συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου από το Δασαρχείο Κιλκίς.

Το Δασαρχείο Κιλκίς, στα πλαίσια χρηματοδότησης με πιστώσεις συνολικού ύψους 20.000,00 € από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για την εκτέλεση έργων και εργασιών αντιπυρικής προστασίας και οδοποιίας, προχώρησε στην υλοποίηση των εργασιών συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου και φρυγανεύσεων του αντιπυρικού δικτύου στην περιοχή ευθύνης της συνολικού μήκους 185,25 χιλιομέτρων.

Οι νέοι 8 γραμματείς της Νέας Δημοκρατίας

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  "Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά ανασυγκροτούνται οι Γραμματείες του κόμματος και από είκοσι τρεις (23) μειώνονται σε οκτώ (8).

Ο Δήμος να αναλάβει και να διαδραματίσει τον επιτελικό του ρόλο

Του Παύλου Τονικίδη,
Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η πλέον κοινή και αδιαμφισβήτητη διαπίστωση είναι η δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, η δύσκολη εποχή για το Κιλκίς. Η τοπική κοινωνία μας ασφυκτιά από τα συνεχή οριζόντια μέτρα που πλήττουν βάναυσα το βιωτικό επίπεδο χιλιάδων ανθρώπων. Η ανεργία “έχει χτυπήσει το κόκκινο”, οι νέοι παρακολουθούν αμήχανα το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται και όλοι μαζί αναζητούμε κάποιο φως, κάποια ελπίδα.

«Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης»: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πράξη «Ενέργειες στήριξης ατόμων που χρήζουν βοήθειας»

Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Ενέργειες στήριξης ατόμων που χρήζουν βοήθειας», οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της δράσης «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων», στον Άξονα Προτεραιότητας 11 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 4, κατηγορία Παρεμβάσεων 3 «Ενέργειες στήριξης ατόμων που χρήζουν βοήθειας»), που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013 ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων ατόμων με αναπηρία.

Απέχουν οι δικηγόροι του Κιλκίς από τα καθήκοντά τους στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνήλθε εκτάκτως σήμερα και, συντασσόμενο με την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων-μελών του από τα καθήκοντά τους στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2013.

Σχολή ποδοσφαίρου ιδρύει ο Κιλκισιακός

Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την ίδρυση ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ για παιδιά από 5-14 ετών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη και πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 6.00μ.μ.-9.00μ.μ. στα γραφεία του Κιλκισιακού επί της Δημοτικής Αγοράς. Η έναρξη της χρονιάς είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Συγχαρητήρια Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

H διεύθυνση και οι καθηγητές του Πολυάνειου Ωδείου συγχαίρουν θερμά τους σπουδαστές τους που πέτυχαν την εισαγωγή τους  σε ΑΕΙ και εύχονται ολόψυχα πάντα επιτυχίες να συνοδεύουν τη ζωή τους.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Σκοτώνουν την αμυντική βιομηχανία – «Ξαφνικό θάνατο» σε ΕΒΟ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ μεθοδεύει η κυβέρνηση για να εξασφαλίσει τις 2.000 απολύσεις που έχει υποσχεθεί στην τρόικα για το β’ εξάμηνο του έτους·Για τα 502 παιδιά των φαναριών – Ενδεχόμενο αρπαγής εξετάζει τώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης·Μίνι πόλεμο κατά του Άσαντ προαναγγέλλει ο Ομπάμα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Συναγερμός – Σφαγή για ΛΑΡΚΟ, ΕΛΒΟ, ΕΑΣ! – Η τρόικα με e-mail «Φωτιά» ζητεί να μπει άμεσα λουκέτο χωρίς αποζημιώσεις στους εργαζομένους·Νοσοκομεία – Μόνο πρωί θα...πρέπει να νοσούν οι άνεργοι ανασφάλιστοι με πάσο- Δεν θα κλείνονται ραντεβού από τα πενταψήφια ·Στο απόσπασμα όσοι δεν έχουν πληρώσει τον ΦΑΠ για το 2010 (αν δεν πληρώσουν θα επιληφθούν με αυστηρότητα οι υπηρεσίες της Εφορίας)

Σκότωσαν 57χρονο μέσα στο σπίτι του

Απογευματινές ώρες της 03.09.2013 βρέθηκε νεκρός, εντός διαμερίσματος στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, από οικείο του, 57χρονος ημεδαπός. Ο θανών ήταν δεμένος και φιμωμένος με τραύματα στο κεφάλι, ενώ οι εσωτερικοί χώροι της οικίας είχαν ερευνηθεί.

Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Κιλκίς

"Μετά από την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με την οποία εισηγείται απεργιακές κινητοποιήσεις των καθηγητών καλούμαστε ως ΕΛΜΕ να αποφασίσουμε την στάση μας στο θέμα αυτό.

Προετοιμάζεται με δύο νέα φιλικά παιχνίδια ο ΓΑΣ Κιλκίς

Με δύο νέες φιλικές αναμετρήσεις θα συνεχίσει αυτή την εβδομάδα ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς την προετοιμασία του. Το πρώτο με το Φοίβο Συκεών στη Θεσσαλονίκη τη Τετάρτη στις 7 το απόγευμα και το δεύτερο με τον Αρχέλαο Κατερίνης στο Κιλκίς το Σάββατο στις 4.

"Προχωρούν στο κλείσιμο 80 περιφερειακών ταχυδρομικών γραφείων"

"Ο πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ κ. Μελαχροινός, απέστειλε επιστολή (με ημερομηνία 24/7), με την οποία ανακοινώνει στους βουλευτές ότι η εταιρία θα προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας 80 περιφερειακών καταστημάτων ΕΛΤΑ. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μελαχροινό είναι η απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς, η μείωση του όγκου διακίνησης των ταχυδρομικών αντικειμένων και η οικονομική κρίση.

Ξεκινάει την προετοιμασία ο "Άρης" Παντελήμονα

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά την προετοιμασία της η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα υπό της οδηγίες του νέου της προπονητή Παπαδόπουλου Σταύρου. Για περίπου ένα μήνα θα πραγματοποιούνται καθημερινά προπονήσεις ενώ θα διεξαχθούν και φιλικές αναμετρήσεις με πρώτη προγραμματισμένη αυτή με την ομάδα του Αγίου Αντωνίου στις 11 Σεπτεμβρίου.

Θέσεις εργασίας, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ζητά να προσλάβει: ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ για τους Νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ