Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Πολιτικό αδιέξοδο! Άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ ή εκλογές θα απαιτήσουν Βενιζέλος και Κουβέλης στην σύσκεψη της Δευτέρας

- Μετράει 24ωρα η κυβέρνηση;
- Ανυποχώρητος ο Αντώνης Σαμαράς για το κλείσιμο της ΕΡΤ
- Μέσω τρίτου κλείστηκε το ραντεβού των τριών - Δεν τηλεφώνησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός
- Βενιζέλος προς Σαμαρά: Basta! "Δεν δεχόμαστε μαθήματα υπευθυνότητας"
- Κουβέλης σε συνεργάτες: "Αν δεν ανοίξει η ΕΡΤ, καλό αγώνα!"

Δύο χρυσά μετάλλια ο Κ. Χαμουρούδης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων στη Λάρισα

Στη Λάρισα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων και ανάμεσα στους αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν και ο Κιλκισιώτης βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ο οποίος αγωνίζεται με το χρώματα του συλλόγου βετεράνων της Θεσσαλονίκης.

Ο Χαμουρούδης, σταθερός στις μεγάλες επιδόσεις για μία ακόμη χρονιά, συνέχισε να στέκεται σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στην κατηγορία του (Α 50-54), κάτι που το επέδειξε και στη Λάρισα κατακτώντας με άνεση τα χρυσά μετάλλια και στα δύο αγωνίσματα που έλαβε μέρος.

ΕΡΤ-ΝΕΤ: Παραλογισμός, υποκρισία και χυδαιότητα χωρίς όρια!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Η χώρα δεν μπορεί να «ξεμπλοκάρει», καθώς ο βαθμός αποτελεσματικότητας των κυβερνώντων είναι ιδιαίτερα χαμηλός. Αυτό, οδηγεί με τη σειρά του σε λάθη στρατηγικής. Τα τελευταία σε συνδυασμό με άστοχα μέτρα πολιτικής δημιουργούν ένα εκρηχτικό μενού, που ουδείς γνωρίζει που θα οδηγήσει. Όλο αυτό το κενό καλύπτεται από ένα ιδιότυπο αυταρχισμό που συγκυβερνά με την υποκρισία και τη γλωσσολαγνεία.

Εισέπραξαν με εικονικά τιμολόγια αγροτών πάνω από 4.900.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας περισσότερες από 350 υποθέσεις απάτης σε βάρος πολιτών στους Νομούς Πέλλας και Ημαθίας.

Διαδήλωση ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς σήμερα στις 18:30


Τώρα, λύσεις για δωρεάν ζεστό νερό...

Αντιπρόσωπος για το νομό Κιλκίς, ΤΕΧΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Ελ. Βενιζέλου 100, Τηλ.: 23410 29002

Η προσφορά ισχύει έως 30 Ιουνίου 2013

Γιατί πρέπει να κλείσει η ΕΡΤ

Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου η κακοδιαχείριση, η σπατάλη, η διαφθορά και η αργομισθία θεωρούνται κεκτημένα δικαιώματα, τα οποία οφείλει να τα διατηρεί η κοινωνία έστω και αν οδηγούμαστε στην καταστροφή.

Ευχαριστήριο Οργανισμού Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς στο Λαογραφικό Μουσείο με θέμα τα παλιά επαγγέλματα. Το πρόγραμμα είχε διάρκεια από τις 4 Φεβρουαρίου 2013 έως τις 24 Μαϊου 2013 και συμμετείχαν 1050 παιδιά.

Τροχονομικοί έλεγχοι σε όλη την Επικράτεια από Παρασκευή 7 έως και Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, η Διεύθυνση Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, προγραμμάτισε και πραγματοποίησε τριήμερο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων (7 έως και 9 Ιουνίου), σε όλη την επικράτεια.

Ο δήμαρχος Παιονίας Θ. Λαπόρδας μιλά στη Γνώμη


Ψήφισμα Πολιτών του Κιλκίς για το κλείσιμο της ΕΡΤ

"Η κυβέρνηση με ένα ωμό πραξικόπημα ανακοίνωσε το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Επιχειρεί ένα καθοριστικό χτύπημα όχι μόνο στους εργαζομένους και την ενημέρωση, αλλά ένα τελειωτικό χτύπημα στην ίδια τη δημοκρατία.

Συνάντηση Κουβέλη με το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡT

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε χθες με το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Φ. Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Είμαστε αντίθετοι, είμαστε αντίπαλοι με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι απαράδεκτο να κλείσει. Η οποιαδήποτε ρύθμιση δεν δικαιολογεί ούτε για μια στιγμή κλειστή τη ραδιοτηλεόραση.