Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Εγκαίνια Κέντρου Προβολής Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς






Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ενισχύει την προώθηση των ελληνικών κρασιών σε τρίτες χώρες

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενισχύει το Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης του Αμπελοοινικού Τομέα 2009-2013, ώστε το ελληνικό κρασί να γίνει πιο ανταγωνιστικό στις αγορές των τρίτων χωρών και να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη των ελληνικών συνεταιριστικών και ιδιωτικών οινοποιητικών επιχειρήσεων.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ Νομού Κιλκίς στο μεγάλο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Νομού Κιλκίς, καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα, στο μεγάλο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Όλοι μαζί μπορούμε… να σπάσουμε τα δεσμά των μνημονίων και να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές.

Στο τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Η αγωνιστική ομάδα ξεκίνησε. Από την άλλη βδομάδα αρχίζουν οι Ακαδημίες μας

Γράφει ο Κώστας Μηναρετζής
Πτ. Φ.Αγωγής - Προπονητής Στίβου ΣΕΓΑΣ

Εδώ και δέκα περίπου μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της η αγωνιστική ομάδα του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, με καθημερινές πλέον προπονήσεις στο στάδιο της πόλης. Τα παιδιά που είναι από ΣΤ' τάξης δημοτικού και πάνω ξεκινάνε την νέα σεζόν ελπίζοντας ο καθένας προσωπικά αλλά και συνολικά η ομάδα ότι όλα στο “ωραίο” 2013 θα είναι καλύτερα. Φυσικά και θα είναι καλύτερα γιατί δύσκολα η κεκτημένη ταχύτητα με την οποία ολοκληρώσαμε το 2012 θα μειωθεί, προγνωστικά λένε πως σε επίπεδο αγωνιστικού δεν θα έχουμε απώλειες αλλά αντίθετα θα είμαστε πιο δυνατοί και ενισχυμένοι φέτος, οι ενώ και οι ακαδημίες θα τροφοδοτήσουν με παιδιά τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Αφαίρεσαν το παγκάρι από Εκκλησία

Συνελήφθησαν σήμερα (04.09.2012) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας, δύο ημεδαποί 26 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ειδικότερα, στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας, ο 31χρονος με τη βοήθεια του 26χρονου παραβιάζοντας μία από τις εισόδους αφαίρεσε από το παγκάρι του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα το χρηματικό ποσό περίπου των (200) ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Εργασία στο Κιλκίς

Η ιστοσελίδα KilkiSport.gr αναζητεί νέα, δραστήρια άτομα, προκειμένου να στελεχώσει το διαφημιστικό της τμήμα.
Αρμοδιότητα των στελεχών που θα επιλεγούν, θα είναι η επικοινωνία και επαφή με τις επιχειρήσεις του Νομού Κιλκίς, προκειμένου αυτές να διαφημιστούν στην ιστοσελίδα.

Γκουντενούδης: "Ιστορική επέτειος, ιστορική ευκαιρία"

Κατά τη διετία 2012-13 η Μακεδονία μας θα έχει την “τιμητική” της. Συμπληρώνονται 100 χρόνια από τις νικηφόρες μάχες του Ελληνικού Στρατού, την απελευθέρωση της και την ενσωμάτωση στον Εθνικό Κορμό. 
Η πολυπόθητη εθνική ολοκλήρωση επιτεύχθηκε δια των όπλων. Έστω και με οδυνηρούς γεωγραφικούς ακρωτηριασμούς, η Μακεδονία εντάχθηκε στο ενιαίο από τότε Ελληνικό Κράτος. Για τις βόρειες περιοχές της χώρας, έκτοτε ξεκίνησε ο νέος αγώνας, που αφορούσε στην ομαλή και πλήρη εναρμόνισή τους με ένα κρατικό σύνολο που λειτουργούσε ήδη για πάνω από 80 χρόνια.

Πρόγραμμα Ιεράς Πανηγύρεως στην Ευκαρπία Κιλκίς


Επιστολή Γκουντενούδη προς τον Υπουργό και τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης απέστειλε προς τους Υπουργούς, επιστολή σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν κατά το τελικό στάδιο ελέγχου των αιτήσεων ένταξης στα προγράμματα βιολογικής γεωργίας και απονιτροποίησης
“Κύριοι Υπουργοί, στο πλαίσιο των τρεχουσών προσκλήσεων ενδιαφέροντος είναι η τρίτη φορά που απευθυνόμαστε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για προβλήματα που παρουσιάστηκαν τόσο κατά την διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων των ενδιαφερομένων βιοκαλλιεργητών υποψηφίων των δράσεων 1.1 και 2.1 καθώς, όσο και τώρα που ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της διαδικασίας οριστικοποίησης του διοικητικού ελέγχου και σχεδιαζόμενης πρώτης ανάρτησης της αρχικής βαθμολογίας- κατάταξής τους.

Διακρίθηκαν οι κιλκισιώτες Σιδηρόπουλος και Δέλογλου στο 12ο Δρόμο Σκοτούσας

Στιγμιότυπο από την προσπάθεια του Λάζαρου Σιδηρόπουλου
Mε συμμετοχή 72 αθλητών-αθλητριών διεξήχθη την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ο 12ος αγώνας Σκοτούσας σε απόσταση 18.200 μ με νέα αφετηρία την λίμνη Κερκίνης. Η ζέστη και η υψηλή υγρασία που επικρατούσε στην περιοχή δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθεια των αθλητών, δίχως όμως αυτό να περιορίσει σε τίποτε τη διάθεση των αθλητών που χάρηκαν ένα θαυμάσιο αγώνα και την υποδειγματική φιλοξενία των διοργανωτών.

Απαγορεύσεις κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη λόγω Διεθνούς Έκθεσης

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών, από ώρα 06.00΄ της Τετάρτης (05-09-2012) μέχρι την ώρα 14.00΄ της Κυριακής (09-09-2012) θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στα παρακάτω τμήματα των οδών:

Χρυσή Αυγή: "Ιανός ο Στουρνάρας"

"Το θράσος και η αλαζονεία του διορισμένου υπουργού οικονομικών ήταν πρωτοφανή κατά τις συνομιλίες του με τους ενστόλους. Μακάρι να αντιμετώπιζε με ανάλογο ύφος και τον Σόιμπλε, όμως εκεί φόρεσε το γλοιώδες χαμόγελο του υποτακτικού. Διπρόσωπος για μία ακόμη φορά ο άλλοτε εκλεκτός του Σημίτη και νυν ακόλουθος του Σαμαρά."

Κυνηγούσαν με παράνομο όπλο αγριογούρουνα

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 55 έως 71 ετών για παράβαση της δασικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας περί όπλων και απείθεια για επεισόδιο που έλαβε χώρα χθες (03.09.2012) το απόγευμα σε δασική περιοχή στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Λήστεψαν κοσμηματοπωλεία και μία πτηνοτροφική μονάδα

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης εξιχνιάστηκε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής σε ανενεργή πτηνοτροφική μονάδα στην Καρίτσα Πιερίας την 02.08.2012.
Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, της Πέλλας και της Ημαθίας.  

Για οικονομικές διαφορές του έβαλαν βόμβα

Σήμερα (04.09.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Παλαιό Ζερβοχώρι Ημαθίας, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν, πιθανόν για οικονομικές διαφορές, εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος σε περίφραξη βιοτεχνίας επίπλων ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος εξερράγη με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

Συνάντηση Γεωργαντά για το ΤΕΙ Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Συνάντηση εργασίας με την προϊσταμένη του τμήματος σχεδίασης και παραγωγής ενδύματος του παραρτήματος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο Κιλκίς κ. Ουρανία Παναγιωταλίδη είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

«Κάθε συμμετοχή έχει αξία…Γίνε εθελοντής στην πρόληψη»

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” οργανώνει για 9η χρονιά βιωματικό σεμινάριο εκπαίδευσης για ενήλικους υποστηρικτές με τίτλο «Κάθε συμμετοχή έχει αξία…Γίνε εθελοντής στην πρόληψη».

Οργασμός – Μαμούθ, 96 συνεχόμενων ωρών

Ναι σωστά διαβάσατε μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, νοσοκόμα στο επάγγελμα, είχε οργασμό ενώ έκανε σεξ με τον σύντροφο της, που διήρκεσε 4 ημέρες (ο οργασμός, όχι το σεξ)!!! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η καθημερινή ζωή της συγκεκριμένης γυναίκας, από ευλογία, έχει μετατραπεί σε μαρτύριο διότι εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας, στο νευρικό της σύστημα.

Επιστολή αστυνομικών υπαλλήλων προς τους βουλευτές του ν. Κιλκίς

"κ.κ. Βουλευτές Νομού Κιλκίς,
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα συνεχίζει τον αγώνα του για να μην περάσουν τα ισοπεδωτικά οικονομικά μέτρα που υπαγορεύονται από εξωθεσμικά κέντρα στο όνομα της διάσωσης της Ελληνικής Οικονομίας.
Στο δίκαιο αυτό αγώνα μας και στην κρισιμότερη μάχη που δίνουμε για την διασφάλιση του μέλλοντος της Ελληνικής Αστυνομίας σας καλούμε να μας στηρίξετε εμπράκτως με την συμμετοχή σας στην Ένστολη Πανελλαδική μας Κινητοποίηση την Πέμπτη 06-09-2012 και ώρα 17.30΄ στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.
Η συμμετοχή σας θα εμπεδώσει τις επιδιωκόμενες σχέσεις ειλικρινούς και αξιόπιστης συνεργασίας με το συνδικαλιστικό μας κίνημα."

Αστυνομικοί: "Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα"

Την Παρασκευή 31-08-2012, το Προεδρείο της Ένωσής μας, έδωσε δυναμικό παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έμπροσθεν του Υπουργείου Οικονομικών και του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Συναντηθήκαμε κατά σειρά με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, τον Πρόεδρο του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη ΚΟΥΒΕΛΗ και τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος της Ν.Δ. κ. Μανώλη ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ από τους οποίους δηλώθηκε η αμέριστη συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματά μας.