Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σαρκοζί προς Τουρκία: "Αναγνωρίστε την αρμενική γενοκτονία" (ξέχασε όμως την ποντιακή!)

Την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων του 1915 ζήτησε από την Τουρκία, ο Γάλλος πρόεδρος. Ο κ. Σαρκοζί κάλεσε την γειτονική μας χώρα να "επιστρέψει στην ιστορία της" και ν` αναγνωρίσει ως γενοκτονία -όπως έκανε το 2001 η Γαλλία- τις οθωμανικές σφαγές που διαπράχθηκαν στα 1915- 16 στην Τουρκία, και οι οποίες προκάλεσαν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς. Μάλιστα, ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε πως αν η Τουρκία δεν κάνει αυτή τη "χειρονομία ειρήνης", θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προτείνει νόμο που θα τιμωρεί την άρνηση της αρμενικής γενοκτονίας.
Όχι, ο κ. Νικολά δεν ανέφερε τίποτα για την ποντιακή γενοκτονία. Παρ` όλο που οι ρίζες του πατρός του βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.