Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025

Στέφανος Παραστατίδης για Υπ. Παιδείας και Ν.Π.Π.Ε: Παρά τις στρεψοδικίες και τις κουτοπονηριές, θα λογοδοτήσουν και θα είναι μέρα μεσημέρι

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης*
Πάνω από 1000 λέξεις χρειάστηκε το Υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωση του για να μην πει, για μια ακόμα φορά, ούτε λέξη για την ταμπακέρα.

Προφανώς η κυβέρνηση επέλεξε μία σχοινοτενή αλλά καθόλου πειστική απολογία προς το ΣΤΕ, ώστε να δικαιολογήσει την προσπάθεια εξαπάτησης του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η απόπειρα θα αξιολογηθεί αναλόγως από το ΣτΕ.

Σε ό,τι μας αφορά, δεν θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματα και να απαιτούμε την δημοσιοποίηση των κρίσιμων στοιχείων για την νομιμότητα της διαδικασίας αδειοδότησης των Ν.Π.Π.Ε..

Και επειδή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν: εμείς δεν ρωτάμε ΑΝ πληρώθηκαν οι εγγυητικές και τα παράβολα αλλά ΠΟΙΟΣ τα πλήρωσε. Επομένως, δεν ζητήσαμε αριθμούς εγγυητικών ή κωδικούς αριθμούς παραβόλων, αλλά ακριβή αντίγραφά τους.

Αν νομίζουν ότι με στρεψοδικίες και κουτοπονηριές θα αποφύγουν τις απαντήσεις, ματαιοπονούν.

Θα αναγκαστούν να λογοδοτήσουν και θα είναι μέρα μεσημέρι.

* Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Τομεάρχης Παιδείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.