Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Δήλωση Χ. Παπαστεργίου για την επιλογή του Α. Τζιτζικώστα ως Έλληνα Επιτρόπου

Υπογράφει ο Χρήστος Παπαστεργίου
Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για την επιλογή του, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως επιτρόπου της χώρας μας στη νέα σύνθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Εύχομαι να διέλθει με επιτυχία τις διαδικασίες έγκρισης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα άλλα αρμόδια όργανα της Ε.Ε. και, κυρίως, η μετάβασή του στις Βρυξέλλες να αποδειχθεί ωφέλιμη για την χώρα, αλλά και για την περιφέρεια μας, την Κεντρική Μακεδονία.

Για τον λόγο αυτό, εκφράζω την ικανοποίησή μου που δεν υλοποιεί την υπόσχεση, που ο ίδιος έδωσε προς τους συμπολίτες μας, ότι θα εξαντλήσει την θητεία του ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Εύχομαι, τέλος, στην πλειοψηφούσα παράταξη «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» να εκλέξει τον νέο ή τη νέα επικεφαλής της και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με νηφαλιότητα και απόλυτο σεβασμό στους δημοκρατικούς κανόνες.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η παράταξη μας, «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», θα συνεχίσουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση στον δρόμο της δημιουργικής κριτικής προκειμένου στο μέλλον η Περιφέρειά μας να απεγκλωβιστεί από το πολυετές τέλμα και να αποκτήσει επιτέλους την θέση που της αρμόζει, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Χρήστος Παπαστεργίου
Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης
«ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.