Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Τα νέα της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Διακρίσεις της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ – Αθήνα, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ). 
Πιο συγκεκριμένα:

Τσομπάνη Άννα

• Χρυσό μετάλλιο, στυλ Low Kick, έως 70 κιλά, γυναικών – Μέλος εθνικής ομάδας 2023 και πλέον 2024

• Αργυρό μετάλλιο, στυλ Full Contact, έως 70 κιλά, γυναικών

Κυριακίδης Ανδρέας

• Αργυρό μετάλλιο, στυλ Kick Light, έως 79 κιλά, εφήβων

• Αργυρό μετάλλιο, στυλ Light Contact, έως 79 κιλά, εφήβων

Δέδης Δημήτριος

• Χάλκινο μετάλλιο, στυλ Kick Light, έως 47 κιλά, παίδων

Πολύ καλή εμφάνιση σημείωσε ο αθλητής Μέρμηγκας Στέφανος που αγωνίστηκε στα στυλ Kick Light & Light Contact, έως 63 κιλά, εφήβων

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες για την προσπάθεια πάνω από όλα ο πρόεδρος κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται στη νέα σεζόν.












Ενηµέρωση γονέων για το summer camp 2024

Στην ενηµέρωση γονέων για το summer camp 2024. Αναλύθηκαν βασικές διαδικασίες, το φετινό πρόγραµµα, τρόποι συµµετοχής και ψυχολογική προετοιµασία για τα παιδιά που γνωρίζουν για πρώτη φορά την κατασκήνωση.

Κεντρικοί οµιλητές ήταν οι υπεύθυνοι Λεµονίδης Μιλτιάδης και Λεµονίδης Σταύρος, καθηγητές φυσικής αγωγής και προπονητές του Α.Σ ‘Η Τόλµη’ Κιλκίς, καθώς και η συνεργάτιδα ψυχολόγος κα Ταρατσίδου Ιωάννα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.