Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Κοπή βασιλόπιτας του Μουσικού Συλλόγου JAM

Δείτε video της εκδήλωσης ΕΔΩ
Δελτίο τύπου Μουσικού Συλλόγου JAM
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στον χώρο του Μουσικού Συλλόγου Jam, επί της οδού Κ. Γαβριηλίδη 15 στο Κιλκίς, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Παρευρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου και πολλοί φίλοι της μουσικής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, ιδιαίτερα, για την παρουσία τους:

Τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Καζαντζίδη Αναστάσιο, τον πρόεδρο της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς Τσαουσίδη Κωνσταντίνο, τη Φωτογραφική ομάδα Κιλκίς, την κυρία Αναστασία Δημάκη και την κυρία Μαριλένα Λούνη που εκπροσώπησαν την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών και την ομάδα Aidos, την κυρία Ιωάννα Κοζανίδου πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων και Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς, τον κύριο Τάσο Αβραμίδη, πρόεδρο του Συλλόγου Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς (ΧΩ.Μ.Α.) και τον κύριο Αθανάσιο Καριοφύλλη, πρώην Τοπικό Πρόεδρο Κοινότητας Κιλκίς, τον πρόεδρο του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του ΔΙ.ΠΑ.Ε Κιλκίς κύριο Χάρη Μαρκόπουλο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, του φίλους και τα μέλη, που είστε δίπλα μας σε κάθε βήμα αυτής της προσπάθειας, που μόνος σκοπός της είναι να αυξηθεί η αγάπη και η ενασχόληση με τη μουσική, από τη νέα γενιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.