Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Επίσκεψη Πέτρου Παππά στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας στην Καλαμαριά

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς και αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε χτες τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από την Αρετή Μπατά μέλος του think tank Αναπηρικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι το σπουδαίο έργο του Συλλόγου πρέπει να ενισχυθεί από την Πολιτεία με:

Την δημιουργία νέου χώρου στέγης φιλοξενίας, καθώς οι 8 θέσεις στέγης που διαθέτει ο σύλλογος, δεν αρκούν να καλύψουν τα πολλαπλάσια αιτήματα.

Την αύξηση του ημερήσιου νοσηλείου, που καλύπτει το κράτος, ώστε να καλύπτονται οι όλο και ακριβότερες λειτουργικές ανάγκες.

Την αποτελεσματικότερη διασύνδεση του κάθε ατόμου με σύνδρομο Down, με προσωπικό γιατρό, που θα χρησιμοποιείται ως διευκολυντής του στις ανάγκες υγείας του.

Τέλος, ο αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έδωσε έμφαση στην ανάγκη να χαραχθεί πολιτική που αφορά τα ΑΜΕΑ, σύγχρονη και βασισμένη στα ευρωπαϊκά πρότυπα, με δομές που θα προάγουν τη συμπερίληψη των ατόμων και ταυτόχρονα θα εξυπηρετούν τις διαφορετικές ανάγκες που έχει το κάθε άτομο.

Πέτρος Παππάς
Βουλευτής Κιλκίς
Αν. Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.