Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Συμμετοχή των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ στην ετήσια Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης 
Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» συμμετείχε με το χορευτικό τμήμα Ενηλίκων Παραστάσεων στην έναρξη της ετήσιας Εμποροπανήγυρης, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Λατσιών του Κιλκίς.

Το χορευτικό τμήμα Ενηλίκων Παραστάσεων υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου μας, Κωνσταντίνου Νικολαΐδη, παρουσίασε χορούς από την ευρύτερη περιοχή του Πόντου, λαμβάνοντας θερμά χειροκροτήματα από το πλήθος, ενισχύοντας το πολιτιστικό μας έργο και την τοπική μας παράδοση. Το χορευτικό συνόδευσαν οι μουσικοί: Θεόφιλος Αγγελίδης στη λύρα, Σάμο Ασλιχανίδη στο κλαρίνο και Μπάμπης Κιτσονίδης στο νταούλι.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον Δήμο Κιλκίς για την διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης, καθώς και το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να προάγουμε την ελληνική παράδοση, συμβάλλοντας ενεργά στην πολιτιστική ζωή της περιοχής μας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Γιώργος Μιχαηλίδης
Υπεύθυνος Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.