Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Δωρεά σχολικών ειδών από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης 
Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), στο πλαίσιο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, προέβη την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024, στην δωρεά σχολικών ειδών (τσάντες και γραφική ύλη), στα τέκνα των μελών της που θα φοιτήσουν στην Α' Δημοτικού, την σχολική χρονιά 2024 – 2025, χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), εύχεται σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη, στην νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αφενός σεβόμενη την προσφορά του στρατιωτικού προσωπικού στην χώρα και την τοπική κοινωνία, αφετέρου ενστερνιζόμενη την σπουδαιότητα στήριξης του θεσμού της οικογένειας, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των στελεχών και των οικογενειών τους, μέσω δράσεων κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.