Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Υποδοχή Τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Κιλκίς

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει τα εξής:
Πριν από την έλευση του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι έμπροσθεν του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, η πόλη του Κιλκίς και η Ιερά μας Μητρόπολη θα έχει την μεγίστη ευλογία να υποδεχτεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και Αγίας Αικατερίνης Κιλκίς.

Το τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας θα παραμείνει στον ως άνω Ιερό Ναό έως το πρωί του Σαββάτου της 21ης Σεπτεμβρίου. Καθημερινά θα τελούνται πολλές Λατρευτικές Ακολουθίες και Ιερά Μυστήρια ώστε να τονωθεί πνευματικά ο ευσεβής λαός του Θεού και να λάβει τη χάρη του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Ας προσκυνήσουμε όλοι τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου και ας τον παρακαλέσουμε να μας δίνει ειρήνη και υγεία σώματος και ψυχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.