Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ για ενδεχόμενα προβλήματα υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω βλάβης σε τέσσερα (4) σημεία στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης που τροφοδοτεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Κιλκίς από το Σταυροχώρι, η Δ.Ε.Υ.Α. ΚΙΛΚΙΣ θα διακόψει την υδροδότηση από τον εν λόγω αγωγό το βράδυ της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2024. 

Η υδροδότηση του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από το Γαλλικό Ποταμό. Ως συνέπεια αυτού ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στην παροχή νερού, κυρίως στις περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο. Οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Παρακαλούμε όλους τους καταναλωτές της πόλης να περιορίσουν την κατανάλωση νερού όσο είναι σε εξέλιξη η αποκατάσταση των διαρροών, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει επάρκεια για όλους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.