Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Εκπροσώπηση ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ στην Ιερά Πανήγυρη του Προφήτη Ηλία Φύσκας Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» αποδεχόμενη για ακόμη μια χρονιά την πρόσκληση του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Φυσκιωτών, του προέδρου κ. Κυριάκου Φωτιάδη και του υπόλοιπου Δ.Σ., συμμετείχε με το χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων Παραστάσεων, στις εορταστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου για την Ιερά Πανήγυρη του Προφήτη Ηλία στη Φύσκα Κιλκίς.

Το χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων Παραστάσεων υπό την καθοδήγηση του αγαπητού χοροδιδασκάλου μας, Κωνσταντίνου Νικολαΐδη, παρουσίασε χορούς από την ευρύτερη περιοχή του Πόντου, λαμβάνοντας με μεγάλη χαρά και ένταση τα συγχαρητήρια και τα χειροκροτήματα του κόσμου που παρευρέθηκε εκεί. Το χορευτικό συνόδευσαν οι μουσικοί: Χαράλαμπος Αντωνιάδης στη λύρα και Μελέτης Λαζαρίδης στο νταούλι.

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η βραδιά φωτίστηκε από μια ιδιαίτερη στιγμή: την απότιση φόρου τιμής σε έναν ξεχωριστό δικό μας άνθρωπο και «Αργοναύτη», τον Θανάση Αντωνιάδη, μέσα από τον χορό Σέρα. Θανάση μας, ήσουν και θα είσαι Αργοναύτης της Ένωσης και θα υπάρχεις βαθιά μέσα στις καρδιές μας. Η εμφάνιση αυτή του χορευτικού ήταν αφιερωμένη σε σένα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και συγχαίρουμε εκ μέρους του Προέδρου κ. Παναγιώτη Δαμιανίδη και όλου του Δ.Σ. της Ένωσης, τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Φυσκιωτών και συγκεκριμένα την Ταμία κα. Μαρία Πράντζου, για την πρόσκληση, την διοργάνωση και την ζεστή φιλοξενία. Ελπίζουμε και ευχόμαστε από μεριάς μας, η συνεργασία μας να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί, προωθώντας τους κοινούς μας στόχους και αξίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.