Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για την 111η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Στις 21 Ιουνίου 1913 , η ιερή ορμή της Ελευθερίας εμφύσησε θάρρος και γενναιότητα στις ψυχές των προγόνων μας και τους οδήγησε σε μια μεγαλειώδη νίκη, που διαφύλαξε την ελληνικότητα της Μακεδονίας και απέτρεψε τον βουλγαρικό επεκτατισμό.

Σήμερα, 111 χρόνια μετά, οι ψυχές μας αγαλλιάζουν και τα μάτια βουρκώνουν βλέποντας την Γαλανόλευκη να ανεμίζει και η σκέψη μας “ταξιδεύει” στο παρελθόν, “αγναντεύοντας” την πορεία του Γένους μας και την πίστη των προγόνων μας σε αξίες και ιδανικά τα οποία μας διδάσκουν, μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν.

Ο φετινός εορτασμός της 111ης Επετείου Απελευθέρωσης του Κιλκίς είναι ημέρα τιμής και μνήμης για όλους όσοι , με αυταπάρνηση, αγωνίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε όλοι εμείς ελεύθεροι.

Το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής των ηρωικώς πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών και στρατιωτών είναι φωτεινός φάρος για την πορεία του Ελληνισμού και πηγή άντλησης υπερηφάνειας.

Χρόνια Πολλά Κιλκίς,

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κιλκισιώτισες και σε όλους τους Κιλκισιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.