Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

To ταξίδι του «Μικρού Πρίγκιπα» τελείωσε…

Δελτίο τύπου 
2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Η χορευτική ομάδα «Traccia GiovanNile» του εκπαιδευτικού ομίλου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, το ταξίδεψε στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη. Το σίγουρο όμως είναι ότι συνεχίζει να ταξιδεύει πλέον στο μυαλό και στην καρδιά όσων τον παρακολούθησαν και έχουν τη διάθεση να σκεφτούν και να συναισθανθούν τα βαθιά νοήματα της ιστορίας του.
Όμως, τίποτε δε θα ξεκινούσε να πραγματοποιηθεί, αν δεν είχαμε τη δική σας στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση. Συμπαράσταση που μας προσφέρετε αδιάλειπτα, εδώ και πολλά χρόνια με τρόπο που μας βοηθά να υλοποιήσουμε το όνειρό μας, αλλά και να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο.

Δόθηκαν 12 παραστάσεις σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη τις οποίες παρακολούθησαν περισσότερα από 2500 παιδιά και ενήλικες. Τα συναισθήματα που αποκομίσαμε από αυτές θα μας μείνουν αξέχαστα.

Ευχαριστούμε πολύ:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΟΛΥΑΝΗΣ & ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ

ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ KLEEMANN

ΕΤΑΙΡΙΑ ALUMIL

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΠΑΡΑΣ Α.Ε.

ΕΤΑΙΡΙΑ NUTRIPET

STAGE DOOR COSTUMES

ΕΤΑΙΡΙΑ EUROAGRO

και

τους χορηγούς επικοινωνίας

«ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ», «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ», «ΜΑΧΗΤΗΣ»

Είμαστε σίγουροι ότι στα ταξίδια μας πλέον, βλέπουμε μονάχα με την καρδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.