Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Τα νέα της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς (20/4/2024)

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
11o baby taekwondo cup Κοζάνης
To 11o baby taekwondo cup Κοζάνης διεξήχθη στις 7 Απριλίου 2024 στο κλειστό στάδιο Λευκόβρυσης. Στόχος των διοργανώσεων αυτών είναι η γνωριμία των μικρών ηλικιών με τον αγωνιστικό τομέα δίχως αποτέλεσμα και η αγωνιστική εμπειρία για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Σε αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ Η Τόλμη΄ Κιλκίς με 25 αθλητές-ριες.

Συγχαρητήρια έδωσαν για το θάρρος των μικρών αθλητών-ριών του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.





Πανελληνιο πρωταθλημα ταεκβοντο 2024


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo wt ανδρών/γυναικών διεξήχθη στην Πάτρα στις 30/3/2024. Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχε ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς με τον αθλητή Αναστασιάδη Σεβαστιανό, ανδρών έως 63 κιλά ο οποίος παρά τη πρώτη νίκη που σημείωσε στερήθηκε του μεταλλίου στη συνέχεια.

"Πιστός στους στόχους του συνεχίζει μέχρι και σήμερα την αγωνιστική του πορεία με αγάπη και πίστη στο άθλημα και σεβασμό στους αντιπάλους του από τη μικρή ηλικία που ξεκίνησε" δηλώνει ο δάσκαλος της Τόλμης Λεμονίδης Γεώργιος.

Συγχαρητήρια έδωσαν για την πολύ καλή εμφάνιση ο πρόεδρος κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.