Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Συμμετοχή ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς σε αγώνες στο Κιλκίς και στην Καβάλα

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς 
Σε δύο φιλικούς αγώνες Κιλκίς 1/3/24 με 25 αθλητές-ριες και στην Καβάλα στις 18/2 με 22 αθλητές-ριες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 10 τερέν η κάθε μία, με διαιτησία προστατευτική για το μικρό της ηλικίας των αθλητών-ριών και με κανονισμούς για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η γνωριμία με τον αγωνιστικό τομέα του αθλήματος από μικρούς αθλητές-ριες και για τους μεγαλύτερους εμπειρία για την υποστήριξή τους σε δύσκολες αναμετρήσεις. Άψογη παρουσία είχαν οι αθλητές-ριες του συλλόγου δείχνοντας ταυτόχρονα στοιχεία θετικά για την εξέλιξη του αγωνιστικού kyorugi.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη η ομάδα και για τις δύο διοργανώσεις ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή επιτυχία στις διοργανώσεις που έρχονται.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.