Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τα νέα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης (29/3/2024)

Δελτίο τύπου τμημάτων βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης

1. Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16
Πρωτάθλημα βόλεϊ Παγκορασίδων (Κ16) Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Β΄ΟΜΙΛΟΣ).
Οι Παγκορασίδες μας νίκησαν εντός έδρας τον Ποσειδώνα Βέροιας με 3-2 σετ (23-25, 25-22, 19-25, 25-17, 15-3 και ατύπως πήραν την ρεβάνς του πρώτου γύρου όπου είχαν χάσει με 3-2 σετ.

Οι μικρές αθλήτριες μας έδειξαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει αυτή η ομάδα (ομαδικό πνεύμα, ψυχή, ψυχολογία, πίστη, ηρεμία, αυτοπεποίθηση…) και απέδειξαν για άλλη μια φορά πως μπορεί να ΄γυρίζει΄ παιχνίδια και ας χάνει με 2-0 ή 2-1 σετ.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό για την κατηγορία του. Φαινόταν από την διακύμανση του σκορ (στα δύο πρώτα σετ) πως το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο. Στο τρίτο σετ μη μπορώντας να αναπτύξουμε σωστά τα επιθετικά μας καθήκοντα, λόγω λαθών στην υποδοχή μας, χάσαμε το σετ εύκολα. Στο τέταρτο σετ που ήταν καθοριστικό και για τις δύο ομάδες κατορθώσαμε με υπομονή και πίεση στο ΣΕΡΒΙΣ να κερδίσουμε το σετ εύκολα. Στο πέμπτο σετ με καλή ψυχολογία, πιεστικό ΣΕΡΒΙΣ και ΄καλή κερκίδα΄ κατορθώσαμε πολύ εύκολα να πάρουμε το σετ και να κερδίσουμε τον αγώνα.

Προχωράμε αποκτώντας εμπειρίες αγώνων.

Σύνθεση ομάδας:(Σταύρος Χατζηγεωργιάδης): Παντηρμά Ξανθή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Τσακαλίδου Άννα, Νίτση Αντωνία, Μπούρα Ραφαηλία, Τερζίδου Εβίτα , Ρουκούδη Λαμπρινή, Βάτσου Χρύσα, Καραθόδωρου Πηνελόπη, Κοντοπούλου Κατερίνα, Καραθόδωρου Ελευθερία, Χατζίδου Γιάννα

2. Αγωνιστικό τμήμα βόλεϊ Κορασίδων Κ18.
Πρωτάθλημα Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Β΄ΓΥΡΟΣ)
Μίλων Γιαννιτσών -ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης 0-3 σετ (18-25, 19-25, 19-25).


Η ομάδα των Κορασίδων μας με την νίκη αυτή ουσιαστικά ΄κλείδωσε ΄ βαθμολογικά την πρώτη θέση στο όμιλο της για το Final Four, παρότι υπολείπονται άλλα δύο παιχνίδια.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν καλό. Η ομάδα μας λόγω της ευκολίας του αγώνα προσπάθησε να εφαρμόσει τις νέες τακτικές παιχνιδιού της, με την πασαδόρο να μοιράζει το παιχνίδι και να προσπαθεί να παίζει γρήγορο βόλεΪ με τις επιθετικές της παίκτριες. Η ομάδα μας έδειξε πως σταθεροποίησε το πιεστικό της ΣΕΡΒΙΣ και μείωσε τα αμυντικά της λάθη. Δόθηκε χρόνος παιχνιδιού και στις αναπληρωματικές παίκτριες.

Σύνθεση ΑΣ Αξιούπολης: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Τέφα Μαρία, Παντηρμά Κατερίνα, Τέφα Μελίνα, Παπασταϊκούδη Εύα, Τσόνογλου Χρυσή, Τσάφα Μαρία, Παπά Μαρία, Νίτση Αντωνία, Θεολόγου Αθανασία, Βύσια Ελένη, Πατρικίου Ελένη, Παντηρμά Ξανθή, ζηλελίδου Θεοδώρα, Μπακαρτζάκη Αθανασία.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.