Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στις νίκες επέστρεψαν οι μικρές (Κ16) του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Στις νίκες επέστρεψαν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος οι μικρές (Κ16) του Συλλόγου, αφού το Σάββατο 23/03, στο ΔΑΚ Κιλκίς, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Φ.Ο. Αριδαίας. Ο Άτλας, που δεν συνάντησε κάποια σθεναρή αντίσταση, επέβαλλε τον ρυθμό του από την αρχή, και διατήρησε την σωστή τακτική σε άμυνα και επίθεση, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Έτσι έφτασε σχετικά εύκολα στην νίκη με 3-0 (25-15, 27-25, 25-13), σκορπίζοντας χαμόγελα στου φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Η σύνθεση των παγκορασίδων (Κ16): Προπονητής ο κ. Γιώργος Δέρεκης, Σταμάτη Αικατερίνη (λ), Νίρλα Ειρήνη, Σταμάτη Άννα, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Ζώτου Κυριακή, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Γουσίδου Μαρκέλλα.

Με την νίκη, όμως, και μάλιστα εκτός έδρας, είχαν ραντεβού και οι κορασίδες (Κ18) του συλλόγου, αφού κατά την κάθοδο τους στο ΔΑΚ Βικέλα, την Κυριακή 24/03, είχαν ένα εξίσου εύκολο «πέρασμα» από τον τοπικό Ποσειδώνα Βέροιας, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ. Τα κορίτσια, που δεν αγχώθηκαν ιδιαίτερα, έδειξαν αρετές τόσο σε άμυνα και επίθεση, όσο σε υποδοχή και σερβίς, «καθαρίζοντας» εύκολα τον αντίπαλο, για τελειώσουν το παιχνίδι με σκορ 0-3 (18-25, 11-25, 20-25).

Η σύνθεση των κορασίδων (Κ18): Προπονητής ο κ. Γιώργος Δερεκης, Μπακύρτση Ναταλία, Σταμάτη Αικατερίνη (λ), Καραΐτου Μαρία, Σταμάτη Άννα, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Νίρλα Ειρήνη.

Την επόμενη αγωνιστική οι παγκορασίδες του συλλόγου θα συναντηθούν το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 16.00, στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, με τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ενώ οι κορασίδες (Κ18) την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 12.00, θα έρθουν αντιμέτωπες στο ΔΑΚ Κιλκίς με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών 1.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.