Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς, ο Δημόκριτος Δεμερτζίδης

Σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δεμερτζίδης Δημόκριτος, αναλαμβάνει την διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. Έχει υπηρετήσει από το έτος 1999, σε αστυνομικές υπηρεσίες του Δήμου Παιονίας, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια εκτελούσε χρέη Α΄ Υποδιευθυντή της Δ.Α. Κιλκίς.

Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, διετέλεσε Αξιωματικός Σύνδεσμος στην Ευρωπαϊκή Αστυνομία (Europol – Χάγη Ολλανδίας), και έχει εκπροσωπήσει την Ελληνική Αστυνομία, σε συναντήσεις στο εξωτερικό για θέματα παράτυπης μετανάστευσης, εμπορίας ανθρώπων και ασφάλειας των συνόρων. 

Γνωρίζει επαρκώς την αγγλική και γερμανική γλώσσα και του έχουν απονεμηθεί τα παράσημα και τα μετάλλια που προβλέπονται από τον βαθμό του. Κατάγεται από τα Γιαννιτσά Πέλλας, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Καθήκοντα Α΄και Β΄ Υποδιευθυντή στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς θα εκτελούν ο Αστυνομικός Διευθυντής Δουδουλακάκης Στέφανος και η Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνήσαλη Κυριακή, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.