Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Το FILM SCHOOL HOLLYWOOD STUDIO συστήνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου 
Hollywood Studio Thessaloniki
Οι ιδρυτές της Σχολής “Hollywood Studio Thessaloniki”, Αντώνης Σιώπκας και Κώστας Καραθωμάς, σας καλωσορίζουν σε μια νέα εποχή της κινηματογραφικής εκπαίδευσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Film School “Hollywood Studio Thessaloniki” (H.S.T) είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή κινηματογράφου και τηλεόρασης που ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη, μετά από 20 χρόνια. Σκοπός της Σχολής “H.S.T” είναι να εκπαιδεύει τους σπουδαστές σε όλες τις ειδικότητες που αφορούν στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενισχύοντας το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας. 

Παράλληλα, ανοίγει τον δρόμο στους σπουδαστές του να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα αντικείμενα σπουδών τους, εξασφαλίζοντάς τους συνεργασία με την εταιρία παραγωγής “Aratos films” του Βασίλη Τσικάρα και την “Κappa films” του Κώστα Καραθωμά.

H Σχολή παρέχει και Γραφείο CASTING, σε συνεργασία με ένα από τα πιο έμπειρα και γνωστά γραφεία casting της Αθήνας, την ANTONOPOULOU AGENCY. Στόχος είναι να τροφοδοτούνται με εργασία όλοι οι σπουδαστές της Σχολής, καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο “Hollywood casting”.

Όραμά μας είναι η εκπαίδευση στην τέχνη της Σκηνοθεσίας, της Διεύθυνσης Φωτογραφίας, της Σκηνογραφίας, της Υποκριτικής Κωμωδίας και Υποκριτικής στην κάμερα, Performance, Αυτοσχεδιασμού, Κινηματογραφικής Κινησιολογίας και Σκηνικής Μάχης, Ψυχοδράματος, Μεταγλώττισης, VoiceActing, Μιούζικαλ, Make-up/Special Effects, της Influence Art.

Σας προσκαλούμε σε ένα εργαστήριο 16 ωρών με την υπογραφή του Σύλλα Τζουμέρκα.

ΣΥΛΛΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑΣ
ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ
Masterclass
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 27/01 και 3/02 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 28/01 και 4/02 στις 11:00-15:00 θα διεξαχθεί ένα εργαστήριο 16 ωρών, με αντικείμενο τις βασικές αρχές και τεχνικές της λειτουργίας του ηθοποιού στο σινεμά, τη χρήση του προσωπικού υλικού και τον ηθοποιό ως Ελεύθερο Καλλιτέχνη στο σινεμά.

Κλείστε εγκαίρως θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.