Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Συνεργασία Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη με τον πρόεδρο και στέλεχος του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Έργα και παρεμβάσεις που μπορούν να τεθούν σε “τροχιά” υλοποίησης στο πλαίσιο της τρέχουσας πρόσκλησης του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG, εξέτασαν, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Χρήστο Χατζημλάδη και την υπεύθυνη χρηματοδοτικών εργαλείων και προϊσταμένη ΓΕΜΗ του φορέα, Μαρία Καλογερίδου.

Οι δύο πλευρές ανέλυσαν το θεματικό πλαίσιο για την υποβολή πρότασης, έχοντας στο επίκεντρο τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και κατ΄επέκτασιν την ευημερία των πολιτών.

“Η συνάντηση αυτή ενισχύει τη σχέση συνεργασίας των δύο φορέων” επισήμανε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης, υπενθυμίζοντας πως η Π.Ε. Κιλκίς/ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει, μεταξύ άλλων, στηρίξει από την πρώτη στιγμή την έκδοση του Επενδυτικού Οδηγού για Υποψήφιους Επενδυτές του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ενός πρωτοπόρου “εργαλείου” για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.