Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Πετυχημένος και ο φετινός χορός του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» στο Κιλκίς. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η αίθουσα πλημμύρισε από κόσμο που διασκέδασε με παραδοσιακούς ρυθμούς με την ορχήστρα της «Μπάντα τέτοια» και της ποντιακής λύρας του Παναγιώτη Ηλιάδη.

Οι χορευτές του Λυκείου, Κιλκίς και Πολυκάστρου έσυραν το χορό και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στην υπέροχη αυτή βραδιά.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους τοπικούς άρχοντες, τον κ. Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, τον κ. Δήμαρχο Κιλκίς, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, τους Αντιδημάρχους, Πολιτισμού και Τουρισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, τον κ. Βαφειάδη Θεόδωρο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ, τους εκπροσώπους του γραφείου του Βουλευτή Κιλκίς κ. Παραστατίδη Στέφανου, τους εκπροσώπους της Δ.Η.Μ.Τ.Ο.

Τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων του Κιλκίς, Αργοναύτες, Άγιος Τρύφωνας, Θρακική Εστία και Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς και την Πρόεδρο κα. Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιά που εκπροσώπησε τον πολιτιστικό σύλλογο Πολυκάστρου «ΕΥΚΡΑΝΤΗ», για την τιμή που μας έκαναν.

Τους δωροθέτες που ενίσχυσαν με τις δωρεές τους τη λαχειοφόρο αγορά της βραδιάς.

Πάνω από όλους ευχαριστούμε τους χορευτές μας, όλων των τμημάτων του Λυκείου, που για ακόμη μία φορά στήριξαν τον ετήσιο χορό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.