Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Δραστηριότητες των τμημάτων βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης

Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης
Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16
Στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος παγκορασίδων η ομάδα μας που βρίσκεται στον Β΄όμιλο της Ένωσης ΕΣΠΕΜ αγωνιζόταν εντός έδρας με τον Αίαντα Κρύας Βρύσης, τον οποίο και νίκησε με 3-0 σετ (25-11, 25-18, 25-16). Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι με διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων, με λίγες καλές φάσεις. Δόθηκε η ευκαιρία στις αναπληρωματικές παίκτριες να παίξουν για να αρχίσουν να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες.

Σύνθεση ομάδας. (Σταύρος Χατζηγεωργιάδης): Παντηρμά Ξανθή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Τσακαλίδου Άννα, Νίτση Αντωνία , Μπούρα Ραφαηλία, Τερζίδου Εβίτα , Δαμακούδη Αλεξάνδρα, Βάτσου Χρύσα, Καραθόδωρου Πηνελόπη, Κοντοπούλου Κατερίνα, Ρουκούδη Λαμπρινή, Καραθόδωρου Ελευθερία, Τζέκου Ιωάννα.

Αγωνιστικό τμήμα Κορασίδων Κ18

Ξεκίνησε τω περιφερειακό πρωτάθλημα κορασίδων της Ένωσης ΕΣΠΕΜ στο οποίο συμμετέχουμε στον Γ΄όμιλο. Στο πρώτο μας εκτός έδρας αγώνα νικήσαμε τον Άτλαντα Κιλκίς με 3-2 σετ (13-25, 25-21, 25-22, 5-25, 12-15). Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολύ πάθος και με πολύ καλά τεχνικά και τακτικά στοιχεία, διάρκειας 2ωρών & 30 λεπτών. Ένα παιχνίδι διαφήμιση του βόλεϊ και κίνητρο για προσέλευση μικρών παιδιών στο άθλημα. Ένα παιχνίδι που άρεσε στους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του αθλήματος που εντυπωσιάσθηκαν ευχάριστα από τις επιδόσεις κυρίως των μικρών σε ηλικία αθλητριών που συμμετείχαν στο παιχνίδι.

Σύνθεση: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Τέφα Μαρία, Παντηρμά Κατερίνα, Παπασταϊκούδη Εύα, Παπά Μαρία, Νίτση Αντωνία, Τσόνογλου Χρυσή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Μπακαρτζάκη Αθανασία, Τσάφα Μαρία, Βύσια Ελένη, Πατρικίου Ελένη. Παντηρμά Ξανθή, Ζηλελίδου Θεοδώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.