Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Πρόκληση φωτιάς σε Ρυμουλκό όχημα που εκινείτο στην ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης - Ευζώνων

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Φωτιά προκλήθηκε σε Ρυμουλκό όχημα με συρόμενη καρότσα που κινείται στην ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, και συγκεκριμένα στο 528 χλμ. (στο ύψος του Λιμνοτοπου).

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19.1.2024 και συγκεκριμένα στις 20:25. Η Αστυνομία προέβη άμεσα στο κλείσιμο όλης της ΠΑΘΕ για περίπου 2 ώρες.
Στην προσπάθεια κατάσβεσης του φλεγόμενου οχήματος συνέδραμαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα τα οποία κατάφεραν την πλήρη κατάσβεση της με απόλυτη επιτυχία.

Σταδιακά δόθηκαν στην κυκλοφορία το ένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη) και μετά τον καθαρισμό του οδοστρώματος έδωσε στην κυκλοφορία το σύνολο του δρόμου στις 22:30

Το ατύχημα αυτό το οποίο σημειώθηκε ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, καταδεικνύει για ακόμη μια φορά την ΑΝΑΓΚΗ για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στο ύψος του Άσπρου - Κιλκίς και αυτό διότι βγήκε πάλι στην επιφάνεια το γεγονός της αδυναμίας της εκτροπής της κυκλοφορίας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης για όλα τα οχήματα τα οποία είχαν κατεύθυνση είτε προς Θεσσαλονίκη είτε προς τα σύνορα των Ευζώνων.

Ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ εν έτη 2024 να μην δίνετε η δυνατότητα στην Ελληνική Αστυνομία να εκτρέψει την κυκλοφορία των οχημάτων από κάποια είσοδο - έξοδο η οποία θα είναι κοντά από κάποιο σημείο της ΠΑΘΕ.... και είναι αναγκασμένη να εκτρέπει την κυκλοφορία από την Παλαιά Εθνική Οδό που σε συνδυασμό με την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ οδική σήμανση προκαλούν σύγχυση σε όλους τους οδηγούς.

Εάν για παράδειγμα λειτουργούσε ο κόμβος του Άσπρου σήμερα, θα μπορούσαν να βγάλουν τα οχήματα απο την ΠΑΘΕ να τα στείλουν στον Πολύκαστρο από την Παλαιά εθνική και να επανα εισάγουν τα οχήματα στην ΠΑΘΕ απο τον κόμβο του Πολυκάστρου για να συνεχίσουν την πορεία τους χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Υ.γ Καιρός είναι να αντιληφθούμε όλοι μας ότι "Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο".

Υ.γ 2 Επίσης γίνεται πλέον αντιληπτό με τον πιο εμφατικό τρόπο η ανάγκη δημιουργίας παραρτήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και της Τροχαίας Εθνικών οδών στο Πολύκαστρο για να μπορεί να υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.