Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 4η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση 11ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. Έτους 2023.

Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης για τη συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παιονίας στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρων Κοινότητας (Ομάδα Α’)» του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027.

Ανάθεσης εργασιών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταγραφής της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Παιονίας.

Έγκριση τροποποίησης σχεδίου συμβάσης προμήθειας υγρών καυσίμων κίνησης – θέρμανσης Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας 2023-2024.

Δωρεάν παραχώρηση χρήσης αθλητικών χώρων σε ποδοσφαιρικά σωματεία του Δήμου μας.

Αίτημα παραχώρησης της χρήσης του Χώρου Δασικής Αναψυχής στη θέση «Δύο Ποτάμια» στη Γουμένισσας.

Δωρεάν παραχώρηση χρήσης της Πολιτιστικής Στέγης και της Λαογραφικής Συλλογής Γρίβας για πέντε χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γρίβας.

Έγκριση τοποθέτησης σηματοδότησης απαγόρευσης στάσης-στάθμευσης κάθε Τετάρτη στο παζάρι της Αξιούπολης.

Εκμίσθωση ακινήτων (σχολικός κλήρος) - Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

Εκμίσθωση αγροτεμαχίων Τ.Κ. Μεσιάς - Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

Έγκριση αποδοχής παράτασης παράδοσης του έργου: «Δημιουργία ενός (1) ιστορικού και ενός (1) φωτογραφικού λευκώματος για το Δήμο Παιονίας», στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» – Μέτρο 19, Υπομέτρο 19.2, Δράση 19.2.4, Υποδράση 19.2.4.3. ΚΩΔ. ΟΠΣΑΑ : 0011424840.

Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Κοινότητας Πλαγίων στον σύλλογο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαγιών Αγία Παρασκευή».

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου: Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 194,767 MW, και συνοδά έργα (υπόγειο δίκτυο διασύνδεσης με τον Υποσταθμό Ανύψωσης Τάσης στη θέση Ποντοηράκλεια της εταιρείας Greentop Ειρηνικό ΑΕ), της εταιρείας «SAISON SOLAIRE ΔΥΟ (2) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στις θέσεις «ΕΥΖΩΝΕΙΚΑ 1 και 2», «ΠΛΑΤΑΝΕΙΚΑ 1,2,3 και 4», «ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑ 1 και 2», της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δ. Παιονίας, ΠΕ Κιλκίς (ΠΕΤ 2305949428).».

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας ADVANCED ENERGY IKE», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 480 του αγροκτήματος Άσπρου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΤΕ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 238 του αγροκτήματος Αξιοχωρίου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).».

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ

ΟΕ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 927 του αγροκτήματος Άσπρου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).».

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 182 του αγροκτήματος Αξιοχωρίου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).».

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας MODERN FUTURE IKE», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 221 του αγροκτήματος Αξιοχωρίου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.