Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Χριστίνα Χρυσοχοΐδου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η 
Χριστίνα Χρυσοχοΐδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Χριστίνα Χρυσοχοΐδου. Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Υπηρέτησα ως ειδικευόμενη ιατρός στην Πτολεμαϊδα, στο Μάντσεστερ και Barnsley της Αγγλίας, και στην Αθήνα. Εργάζομαι στην ΩΡΛ κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς από το 2004 και κατέχω το βαθμό της Διευθύντριας.

Εμπνεύστηκα, διοργάνωσα και πραγματοποίησα την πρώτη ημερίδα ΩΡΛ στο νομό μας, με την παρουσία διακεκριμένων καθηγητών της Ωτορινολαρυγγολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαι διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Μοναδική μου μέριμνα ως γιατρός είναι να προσφέρω καθημερινά στον πάσχοντα συνάνθρωπο και να κάνω το καλύτερο δυνατό για την βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Το ίδιο ενδιαφέρον με διακατέχει και για την πόλη που ζω.
Βλέπω τις ατέλειες, τις ελλείψεις, τα προβλήματα που υπάρχουν και δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας. Ας δοθούν επιτέλους υποσχέσεις ως προς την αναβάθμιση του δήμου μας που θα τηρηθούν, ώστε να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του ο κάθε δημότης στο πρόσωπό μας.

Ο Θεόδωρος Βαφειάδης είναι ένας δραστήριος άνθρωπος με όραμα για ένα δήμο πρότυπο, και απέδειξε ότι έχει τις ικανότητες για να το πραγματοποιήσει. Θεωρώ τιμή μου την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θεοδώρου Βαφειάδη, προκειμένου να ενταχθώ κι εγώ στο συνδυασμό "Νέο Κιλκίς", ένα συνδυασμό που αποτελείται από άξιους, τίμιους και εργατικούς υποψηφίους, έτοιμους να υπηρετήσουν με αυτοθυσία το Δήμο μας.

Με τη ψήφο σας θα μου δώσετε την ευκαιρία να συμβάλω ενεργά, στην πραγματοποίηση των στόχων μας για ένα νέο Κιλκίς φιλικό προς τον πολίτη. Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, η ανεκτικότητα, η αδιαφορία και η απάθεια είναι οι τελευταίες αξίες μιας κοινωνίας που πεθαίνει.

Ας ενωθούμε λοιπόν όλοι μαζί, μακριά από πολιτικά συμφέροντα και χρώματα, για το καλό του τόπου μας, για ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.