Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 21/7/2023, 10:36 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στις Σέρρες για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (20 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί να επιβαίνουν σε όχημα και στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια, αφού προσέκρουσαν σε δύο σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών, το όχημά τους ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα μαζί με συνεργό τους που χρησιμοποιούσε δεύτερο όχημα, αποβίβασαν σε περιοχή των Σερρών 16 αλλοδαπούς, από τους οποίους οι 7 ανήλικοι και τους οποίους μετέφεραν με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του ενός αλλοδαπού, ο οποίος οδηγούσε το όχημα και στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργού τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Εξιχνιάσεις κλοπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Δεκέμβριο του 2022, παραβίασε οικία ημεδαπής σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας περίπου 4.000 ευρώ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 7ης Ιουλίου 2023 σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενεργώντας από κοινού με δύο γυναίκες συνεργούς του, προσέγγισαν ζευγάρι ηλικιωμένων και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου - Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ανήλικης, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 16ης Ιουνίου 2023, προσέγγισαν ημεδαπή σε περιοχή της Πιερίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσαν από την κατοχή της μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 1.000 ευρώ σύμφωνα με την παθούσα.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 125 γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, προσπάθησε να αφαιρέσει από αρδευτικό μηχάνημα σε αγροτική περιοχή, έναν εκτοξευτήρα νερού αξίας 500 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Αποτελέσματα αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε σύλληψη ατόμου για περιπτώσεις κλοπών, ενώ επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία για περίπτωση διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα,συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (20-07-223), από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 53χρονη ημεδαπή για κλοπή προϊόντος από εμπορικό κατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Επιπλέον στην κατοχή της 53χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ένδυσης, τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από τρία καταστήματα εντός εμπορικού κέντρου και τα οποία αποδόθηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος από κοινού με συνεργό του τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2020 διέρρηξαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα σε παραλιακή περιοχή της Επανομής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και τραπεζικές κάρτες.

Η συλληφθείσα και η σχετική δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.