Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 21/7 οι εκδηλώσεις του Old School Festival στο Παλιό Αγιονέρι

Με κέφι, μεράκι και ενθουσιασμό συνεχίζονται οι 3ήμερες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του “Old School Festival” στο Παλαιό Αγιονέρι, που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του εορτασμού του Πρ. Ηλία και διοργανώνονται από τον ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟ σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Συλλόγους του χωριού, και την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Με την κατάλληλη διαμόρφωση του προαύλιου του Δημοτικού Σχολείου και την ανάδειξη του κτιρίου του παλιού σχολείου του χωριού, καθώς με το ιστορικό της κατασκευής και λειτουργίας του παλιού σχολείου, δίνεται το βασικό περιεχόμενο των εκδηλώσεων, που αφορά την ανακατασκευή και αξιοποίηση του υπάρχοντος κτιρίου σε χώρο πολιτισμού και εκπαίδευσης για τη νέα γενιά.

Οι δύο πρώτες ημέρες, με τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων του χωριού και επισκεπτών, ανέδειξαν την ανάγκη να πραγματοποιούνται πολιτιστικά δρώμενα όλων των ειδών, ώστε ο κόσμος να εκφράζεται και να διασκεδάζει. Οι λαϊκές, έντεχνες, ροκ και ραπ συναυλίες, με τους σημαντικούς τοπικούς καλλιτέχνες του Κιλκίς, όπως του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου και της Ελένης Τσαρίδου, καθώς και νεανικών γκρουπ όπως του Γιώργου Στεργίου, του Στράτου Αλατζίδη και των Σοφιστών του Δρόμου, και η ανταπόκριση του κόσμου, αποδεικνύουν το παραπάνω.

Όπως, επίσης, αναδείχτηκε και η διέξοδος που δίνεται μέσω του αθλητισμού, με την μεγάλη συμμετοχή μαθητών και νέων ανθρώπων αυτές τις μέρες, στο τουρνουά Beach Volley, στις αθλοπαιδιές και σε αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού, καθώς και στην ποδηλατοδρομία η οποία ξεκίνησε από το εξωκκλήσι του Πρ. Ηλία μετά την ολοκλήρωση της Λειτουργίας και τερμάτισε στο Σχολείο του χωριού.

Οι εκδηλώσεις του “Old School Festival” ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 21/7, με ένα μεγάλο λαϊκό – ποντιακό γλέντι, με τους Γιώργο Εμμανουηλίδη, Μαρία Ιωαννίδου, Ι. Μαργαριτιάδη και Θ. Μαργαριτιάδη, Λ. Παπαδημητρίου και Γιώργο Καρυπίδη. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί του Beach Volley και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού. Πριν την έναρξη του γλεντιού θα γίνουν οι βραβεύσεις όλων όσων συμμετείχαν στις αθλητικές δραστηριότητες και στους νικητές των αγωνισμάτων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.