Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

2οι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου - Παλαιού Αγιονερίου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Π. Αγιονερίου
Η ομάδα ποδοσφαίρου του Π. Αγιονερίου (ΑΠΣ Ατρόμητος), μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Π. Αγιονερίου και την υποστήριξη τουΔήμου Κιλκίς, διοργανώνουν για 2η χρονιά, Αγώνες Δρόμου για μαθητές και για ενήλικες (2ο Running Π. Αγιονερίου - 2οι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου), το Σάββατο 27 Μαϊου 2023, στο Παλαιό Αγιονέρι.

Οι Αγώνες Δρόμου για μαθητές είναι χωρισμένοι ανά ηλικιακή κατηγορία και συγκεκριμένα:

Νηπιαγωγείο: 450 μ.

Α' - Β' Τάξη: 650 μ.
Β' - Δ' Τάξη: 950 μ.
Ε' - Στ' Τάξη: 1150 μ.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής, ενώ η συμμετοχή για τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων είναιδωρεάν.

Οι Αγώνες Δρόμου για μαθητές Γυμνασίων - ΓΕΛ - ΕΠΑΛ και ενηλίκων, είναι χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες:

Των 3 χμ. και
Των 10 χμ.

Σκοπός της διοργάνωσης των αγώνων είναι να αναδειχθεί στην πράξη η αξία του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας και της συλλογικότητας. Μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων να εκφραστεί η ανάγκη και η επιθυμία των μαθητών για έναν κόσμο πιο όμορφο και ειρηνικό. Γι’ αυτό και σύνθημα των αγώνων είναι: «Το όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη». Επίσης, με τον αγώνα των εφήβων και ενηλίκων να προβληθεί το πρότυπο του αθλητή – δρομέα και να παραδειγματιστούν τα παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Η δήλωση συμμετοχή γίνεται ηλεκτρονικά στη φόρμα εγγραφής (έως τις 24/5):
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwMi2dr3Vs96XzM6mAIStCwDnOU8AQQU0UX-DqzKSnzdNaHw/viewform

Δείτε την προκύρηξη του αγώνα ΕΔΩ

Ενημέρωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Π. Αγιονέρι, λόγω της διεξαγωγής του 2ουRunning Παλαιού Αγιονερίου – Μαθητικών Αγώνων Δρόμου, το Σάββατο 27 Μαΐου

Το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το 2ο Running Π. Αγιονερίου – Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου. Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν ορισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τις οποίες ενημερώνουμε για την ασφάλεια αθλητών, μαθητών, κατοίκων και επισκεπτών, καθώς και για τη διευκόλυνση διερχόμενων οχημάτων.

Συγκεκριμένα:

- Από τις 5:30 μ.μ. έως της 10:00 μ.μ. θα παραμείνει κλειστό τμήμα του κεντρικού δρόμου του οικισμού.
- Από τις 6:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ. θα παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σχολείο και την Πλατεία του χωριού.
- Από τις 7:00 μ.μ έως τις 8:30 μ.μ. και από τις διασταυρώσεις Ανθοφύτου και Βαθυλάκκου η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς το Ν. Αγιονέρι, για φορτηγά, βαρέα οχήματα και άλλα οχήματα που επιθυμούν να διέλθουν από τον οικισμό προς άλλες κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.