Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

(Video) "Χαμογέλασε" το "Χαμόγελο του Παιδιού" στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
«Στηρίζουμε έμπρακτα το έργο του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς μαζί με τον Σύλλογο Υπαλλήλων στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε κοντά σ’ έναν οργανισμό που εδώ και χρόνια προσφέρει φροντίδα, αγάπη και αξιοπρέπεια στα παιδιά» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια της ενημέρωσής του για το πασχαλινό bazaar από το “Το Χαμόγελο του Παιδιού” που φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, στο ισόγειο του Διοικητηρίου.

Επιλέγοντας λαμπάδες- οι περισσότερες εκ των οποίων παρασκευάστηκαν από εθελοντές του οργανισμού- και πασχαλινά δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και οι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς συμμετείχαν ουσιαστικά και άμεσα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Ο κ. Βεργίδης ευχαρίστησε τον Οργανισμό για την διοργάνωση του πασχαλινού bazaar στην Π.Ε. Κιλκίς και τον σύλλογο υπαλλήλων που εργάστηκε για την υλοποίηση του συγκεκριμένου “εγχειρήματος”, καθώς και τους υπαλλήλους και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πασχαλινού bazaar.

Στο πασχαλινό Bazaar την “τιμητική” τους είχαν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες , αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.