Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 3/3/2023, 2:23 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (2 Μαρτίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

663,7 γραμμάρια κοκαΐνης,
1 πιστόλι,
3 γεμιστήρες και 64 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
3 κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των 16.249,5 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (2 Μαρτίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με 5 αλλοδαπούς που είχε επιβιβάσει στο όχημα, τράπηκαν σε φυγή πεζοί, ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκαν.

Όπως διαπιστώθηκε είχε επιβιβάσει στο όχημα τους προαναφερόμενους 5 αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης μεταφοράς τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης

Συνελήφθησαν χθες (2 Μαρτίου 2023) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (2 Μαρτίου 2023) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 6 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 914 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης. Επίσης κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιανουάριο σε περιοχή του Κιλκίς, μαζί με συνεργό της διέρρηξαν 2 οικίσκους μηχανημάτων σταθμού βάσης εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και αφαίρεσαν συνολικά 4 μπαταρίες τροφοδοσίας και καλώδια χαλκού, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των υπευθύνων των εταιρειών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.